Piootrek napisał(a):Mogę napisać do ShadowWinter (jeżeli źle napisałem to przepraszam). On się już tym zajmował i może nam coś podpowiedzieć. Z tego co się orientuje będzie to już 3 zamówienie w tej samej firmie(?). Więc może byłaby jakaś zniżka. Ja jestem w 100% za.![]()
![]()

michal85 napisał(a):Nie omieszkałbym dołożyć "trzech groszy" do jakiejś zorganizowanej akcji prowadzonej przez kibiców w Manchesterze. Gdyby tam był sam chętnie zaopatrzyłbym się w podobne szaliki, ale kupowanie ich tutaj to tak jakby pielęgniarka urządzała głodówkę w swoim domu i nikomu o tym nie mówiła

michal85 napisał(a):Gdyby tam był sam chętnie zaopatrzyłbym się w podobne szaliki, ale kupowanie ich tutaj to tak jakby pielęgniarka urządzała głodówkę w swoim domu i nikomu o tym nie mówiła

ShadowWinter napisał(a):Organizatorem akcji jest MUST, w oparciu o sportingkicks, więc MOŻE jakaś część tej kwoty 7 GBP wpada na cele statutowe MUST - przynajmniej chcę w to wierzyć. Dlatego ja osobiście byłbym zwolennikiem zakupu przez angielską stronę.

matys napisał(a):Ha! Moje pierwsza myśl o tym pomyśle była identyczna jak Twoja. Ale za 10 lat będzie zajebiście taki szal odkopać gdzieś ze spodu szafy i pomyśleć, że w jakimś tam małym stopniu(biernym bo biernym, ale zawsze) się solidaryzowałem z tymi Mancsami, którzy wszelkimi siłami chcieli wykopać Glazerów z United. Ja to kupuje dla siebie, bo wiem, że będę miał jakąś małą satysfakcję z tego pasiaka.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - Przepisy na ciasto - Gry - Noclegi Kraków - Chiptuning - Mk Dent