Green & Gold szaliki

Re: Green & Gold szaliki

Postprzez matys on 25 Sty 2010, 19:08

Możecie mnie dopisać do listy chętnych.
My mate told me that I just don't understand irony.

Which was ironic because we were at a bus stop at the time.
Awatar użytkownika
matys
Gwiazda
Gwiazda

Dołączenie: 20 Lut 2008, 19:52
Miejscowość: Międzybrodzie
Postawił: 95 piw
Otrzymał: 293 piw za 160 wypowiedzi

Postprzez pharell on 25 Sty 2010, 19:55

Ja również jestem zainteresowany kupnem szalika. Czekam na rozwój sytuacji i info. Pozdrawiam
pharell
Żółtodziób
Żółtodziób

Dołączenie: 25 Sty 2010, 19:47
Miejscowość: Gdańsk
Postawił: 1 piw
Otrzymał: 0 piwo za 0 postach

Postprzez Piootrek on 25 Sty 2010, 20:15

Nic nie stoi na przeszkodze aby z jednej strony szalika napisać LUFC, a z drugiej hasło które nam przyświeca czyli Green & Gold 'till they die or fold! Jakąś czcionką fajna. Złoty, nieduży napis na zielonym tle. Trzeba by to zaprojektować. Sprostałby ktoś temu? Ją mogę jutro coś wykombinować bo aktualnie jestem poza domem.

Jutro chętnych dopisze do listy i postaram się napisać więcej szczegółów.
Awatar użytkownika
Piootrek
Pasjonat
Pasjonat

Dołączenie: 01 Lut 2008, 17:58
Miejscowość: Wrocław
Postawił: 0 piw

Postprzez ShadowWinter on 25 Sty 2010, 20:45

Piootrek napisał(a):Mogę napisać do ShadowWinter (jeżeli źle napisałem to przepraszam). On się już tym zajmował i może nam coś podpowiedzieć. Z tego co się orientuje będzie to już 3 zamówienie w tej samej firmie(?). Więc może byłaby jakaś zniżka. Ja jestem w 100% za. :twisted: :twisted: :twisted:

Witam! :)

Dostałem link do tematu, więc jestem :)

Mogę Wam pomóc ogarnąć tę akcję, żaden problem. Szale możemy zamówić w firmie, która robiła dla nas pasiaki lub też bezpośrednio z: http://www.sportingkicks.co.uk/shop.php ... ar%20Scarf

Ale to już musicie sami zdecydować skąd i wg. jakiego projektu :)

Niestety nie mam na tyle czasu by zająć się dystrybucją szalików - to mówię otwarcie. Nie chciałbym by ktoś z powodu mojego braku czasu czekał na szal 3 tyg dłużej...
Mogę pomóc w przygotowaniu projektu (chyba, że zamówimy ze strony spotingkiks) oraz w zamówieniu, ale ktoś będzie musiał zająć się rozesłaniem szali. Sama wysyłka to ogrom pracy, trzeba wszystko popakować, wypisać, no i spędzić trochę czasu na poczcie ;)

Wasza wola, ja jestem do dyspozycji :)

Pozdr!
LUHG!
Then raise United's banner high,
Beneath it's shade we'll live and die,
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here.
---
http://www.musc.pl / http://www.musc.cdx.pl
Zapraszamy już w kwietniu 2010!
Awatar użytkownika
ShadowWinter
Pasjonat
Pasjonat

Dołączenie: 13 Lut 2008, 00:27
Miejscowość: DG

Postprzez grzesiek32p on 25 Sty 2010, 21:01

no no widze ze akcja szybko sie rozkreca:D miejmy nadzieje ze wszystko uda sie doprowadzic do konca:D

Piootrek - jak dla mnie narazie 3 szt, ale popytam jeszcze jutro znajomych kibicujacych MU, moze bedzie wiecej:D.
Biore na swoj login dla kumpli bo bedzie mniej pracy dla osoby ktora bedzie to rozsylac :) szybciej chyba wyslac kilka szt na jeden adres niz kazdemu z osobna:D
grzesiek32p
Pasjonat
Pasjonat

Dołączenie: 23 Maj 2009, 12:19

Postprzez michal85 on 25 Sty 2010, 21:13

Nie omieszkałbym dołożyć "trzech groszy" do jakiejś zorganizowanej akcji prowadzonej przez kibiców w Manchesterze. Gdyby tam był sam chętnie zaopatrzyłbym się w podobne szaliki, ale kupowanie ich tutaj to tak jakby pielęgniarka urządzała głodówkę w swoim domu i nikomu o tym nie mówiła :lol:
Awatar użytkownika
michal85
Gwiazda
Gwiazda

Dołączenie: 26 Sty 2008, 14:55
Miejscowość: Rzeszów
Postawił: 43 piw
Otrzymał: 168 piw za 104 wypowiedzi

Postprzez Piootrek on 25 Sty 2010, 21:22

Dzięki za pomoc Shadow. Ją mogę zająć się dystrybucja itp. Trzeba teraz podjąć decyzję co do sposobu zamówienia. Czy zamawiamy gotowe ze stronki czy może w firmie szyjace takowe. Myślę, że w tej sytuacji największe znaczenie na strona finansową.

Michał kibicem jesteś wszędzie i zawsze. Akcja trwa i fajnie być solidarnym z kibicami chodzącymi regularnie na old trafford. Pokażmy że jest na naprawdę wielu i jesteśmy wszędzie. W końcu we are United.
Awatar użytkownika
Piootrek
Pasjonat
Pasjonat

Postprzez ShadowWinter on 25 Sty 2010, 21:28

Organizatorem akcji jest MUST, w oparciu o sportingkicks, więc MOŻE jakaś część tej kwoty 7 GBP wpada na cele statutowe MUST - przynajmniej chcę w to wierzyć. Dlatego ja osobiście byłbym zwolennikiem zakupu przez angielską stronę.
---
Awatar użytkownika
ShadowWinter
Pasjonat
Pasjonat

Postprzez dsw_MUszyna on 25 Sty 2010, 21:40

michal85 napisał(a):Nie omieszkałbym dołożyć "trzech groszy" do jakiejś zorganizowanej akcji prowadzonej przez kibiców w Manchesterze. Gdyby tam był sam chętnie zaopatrzyłbym się w podobne szaliki, ale kupowanie ich tutaj to tak jakby pielęgniarka urządzała głodówkę w swoim domu i nikomu o tym nie mówiła :lol:

Piwko dla Ciebie Michał! Takie samo zdanie mam.
No offence dla wszystkich, ale chcecie wesprzeć akcje, czy zaszpanować kumplom w pubie podczas meczu?
na forum dsw_MUszyna, na Redlogu Dominik ;)
MUSC PL Member
http://naazymut.blox.pl << notatki z moich wędrówek
Awatar użytkownika
dsw_MUszyna
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączenie: 26 Sty 2008, 16:16
Miejscowość: Kraków/Muszyna
Postawił: 1 piw
Otrzymał: 1 piwo za 1 postach

Postprzez matys on 25 Sty 2010, 21:45

michal85 napisał(a):Gdyby tam był sam chętnie zaopatrzyłbym się w podobne szaliki, ale kupowanie ich tutaj to tak jakby pielęgniarka urządzała głodówkę w swoim domu i nikomu o tym nie mówiła :lol:

Ha! Moje pierwsza myśl o tym pomyśle była identyczna jak Twoja. Ale za 10 lat będzie zajebiście taki szal odkopać gdzieś ze spodu szafy i pomyśleć, że w jakimś tam małym stopniu(biernym bo biernym, ale zawsze) się solidaryzowałem z tymi Mancsami, którzy wszelkimi siłami chcieli wykopać Glazerów z United. Ja to kupuje dla siebie, bo wiem, że będę miał jakąś małą satysfakcję z tego pasiaka.
My mate told me that I just don't understand irony.

Which was ironic because we were at a bus stop at the time.
Awatar użytkownika
matys
Gwiazda
Gwiazda

Dołączenie: 20 Lut 2008, 19:52
Miejscowość: Międzybrodzie
Postawił: 95 piw
Otrzymał: 293 piw za 160 wypowiedzi

Postprzez ShadowWinter on 25 Sty 2010, 21:46

Tak samo można szpanować koszulką jankeskiego gówna tj. AIG. Myślę, że ciężko jest szpanować żółto-zielonym szalem.

Ale zawsze zamiast tego wszystkiego można dołączyć do MUST. A można jedno i drugie.
---
Awatar użytkownika
ShadowWinter
Pasjonat
Pasjonat

Postprzez michal85 on 25 Sty 2010, 21:48

ShadowWinter napisał(a):Organizatorem akcji jest MUST, w oparciu o sportingkicks, więc MOŻE jakaś część tej kwoty 7 GBP wpada na cele statutowe MUST - przynajmniej chcę w to wierzyć. Dlatego ja osobiście byłbym zwolennikiem zakupu przez angielską stronę.

Jeśli chłopaki z Manchesteru walczący z jankesami będą coś z tego mieli to ja w to wchodzę 8-)
Awatar użytkownika
michal85
Gwiazda
Gwiazda

Dołączenie: 26 Sty 2008, 14:55
Miejscowość: Rzeszów
Postawił: 43 piw
Otrzymał: 168 piw za 104 wypowiedzi

Postprzez Piootrek on 25 Sty 2010, 21:51

Dokładnie matys. Mam takie samo zdanie. Zawsze zostanie ta pamiątka dla potomnośći. No i jednak solidaryzujemy się z innymi kibicami. Kiedy akcja się skończy szalik wyląduje na ścianie i zawsze będzie przypominał że united to więcej niż zwykły klub. A takie akcje dodają tylko kolorytu kibicowaniu i w jakimś stopniu pomagają się łączyć z innymi.
Awatar użytkownika
Piootrek
Pasjonat
Pasjonat

Postprzez rooney77 on 25 Sty 2010, 22:15

Chciałbym wspomóc w akcji, chociażby w minimalny sposób. Tutaj mam pytanie, czy posiadacie dobry wzór "vlepki" (chodzi o to - http://www.loveunitedhateglazer.com/vmc ... &Itemid=54). Jestem w stanie wydrukować kilka takich, a może coś więcej niż kilka i wykleić co nieco.
Awatar użytkownika
rooney77
Pasjonat
Pasjonat

Dołączenie: 24 Maj 2009, 09:38
Miejscowość: Warszawa

Postprzez Czary on 26 Sty 2010, 00:08

Piszcie też mnie.

matys napisał(a):Ha! Moje pierwsza myśl o tym pomyśle była identyczna jak Twoja. Ale za 10 lat będzie zajebiście taki szal odkopać gdzieś ze spodu szafy i pomyśleć, że w jakimś tam małym stopniu(biernym bo biernym, ale zawsze) się solidaryzowałem z tymi Mancsami, którzy wszelkimi siłami chcieli wykopać Glazerów z United. Ja to kupuje dla siebie, bo wiem, że będę miał jakąś małą satysfakcję z tego pasiaka.

Nic dodać, nic ująć.
"Kto parę razy dostał po ryju i wie, że nie jest ze szkła, ten czuje że żyje. Dopiero wtedy, gdy balansuje na krawędzi."
Awatar użytkownika
Czary
Weteran
Weteran

Dołączenie: 31 Sty 2009, 18:50
Postawił: 25 piw
Otrzymał: 75 piw za 53 wypowiedzi

PoprzedniaNastępna

Powróć do Archiwum ogólne