Daniel Guiza będzie występował w nadchodzącym sezonie w tureckiej Superlidze. Były już gracz RCD Mallorca zasilił ekipę Fenerbahce Stambuł, co potwierdziły hiszpańskie media.

manusite.pl napisał(a):W Anglii pojawiły się doniesienia o możliwym transferze Piłkarza Roku Ameryki Południowej Salvadora Cabañasa do Manchesteru United.
Paragwajski napastnik, który obecnie gra w meksykańskim Club América, zdobył w 2007 roku 33 bramki, co według FIFA było drugim osiągnięciem na świecie. Ponadto, na Copa América zdobył 3 bramki w 4 meczach. Pomogło mu to w przyznaniu przez El Pais tytułu Piłkarza Roku 2007.
Takie osiągnięcia przykuły podobno uwagę skautów Czerwonych Diabłów, którzy mają teraz za zadanie skontaktować się z klubem 27-latka.
Cabañas, który nosi przydomek "Chava", nie wiąże swojej przyszłości z obecnym klubem. Jego kontrakt wygasa za 12 miesięcy, a agent zawodnika José María González potwierdził, że United wyrazili zainteresowanie jego klientem.
"Otrzymałem telefon w sprawie Salvadora. By przekonać się, czy to poważne zainteresowanie, wysłałem faks do tego klubu, a oni pozwolili temu człowiekowi rozmawiać w ich imieniu" - powiedział González.
"Rozmawialiśmy chwilę, po czym powiedziałem, by zadzwonili do mnie po 5 maja, gdyż na wtedy miałem zaplanowane spotkanie z zarządem Club América w sprawie nowe kontraktu Chavy."
"Do grudnia spodziewamy się większego zainteresowania, gdyż FIFA pozwala na negocjowanie wstępnego kontraktu 6 miesięcy przed datą zakończenia obowiązującej umowy."
Cabañas karierę zaczynał w paragwajskim klubie 12 de Octubre (12 goli w 28 meczach), a następnie kontynuował ją w chilijskim Audax Italiano (29 trafień w 53 meczach) oraz meksykańskim Jaguares de Chiapas, gdzie zdobył 59 bramek w 103 występach. Od dwóch lat reprezentuje barwy Club América, dla której strzelił 33 bramki w 68 meczach.
"Kto wie, gdzie będę grał? Nie mam pojęcia, co będzie dalej" - powiedział Cabañas.

15. drużyna Ligue 1 potwierdza, że pozyskała 25-letniego reprezentanta Polski Dariusza Dudkę. Dudka podpisał kontrakt na cztery lata. Były już piłkarz Wisły Kraków kosztował Auxerre około 2,5 mln euro. Oba kluby nie chcą ujawnić kwoty transferu

Transfery.info napisał(a):Olimpique Marsylia potwierdziła, że osiągneła porozumienie z Olimpiqe Lyonnais w sprawie transferu Hatema Ben Arfa. Wartość transferu nie została podana, ale najprawdopodobniej nie była wyższa niż €20 mln.

Foster26 napisał(a):Ben Arfa - przyznam się szczerze że jestem zaskoczony, z Lyonu przeszedł do Marsyli a przecież był łączony z wielomo bardzo dobrymi klubami w tym z United jak już wspomniał Bartiwg mnie to już lepiej było zostać w drużynie mistrza Francji ....

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - wakacje w grecji - odżywki - Radiowizjografia - zakłady bukmacherskie online - kajaki krutynia