michal85 napisał(a):Nie oglądam, bo nie ma na kogo popatrzeć. Ów Diouf nawet nie jest jakąś wielką gwiazdą tamtejszej ligi, która wiemy przecież, że stoi na żenującym poziomie.
michał85 napisał(a):Dlatego też z dużą dozą prawdopodobieństwa mogę stwierdzić, że napastnik, który upokorzył Liverpool, strzelał bramki dla jednej z najlepszych młodzieżowych drużyn na Kontynencie, jest lepszy niż Senegalczyk z Molde. A na pewno wydaje się być lepszą inwestycją, szczególnie, że to nasz wychowanek i wystarczyło tylko dać mu szansę.
michał85 napisał(a):Nawet jak mieliśmy Ronaldo to była luka na jednym skrzydle. Straciliśmy Portugalczyka, a w zamian nie pozyskaliśmy żadnego pewnego zawodnika. Nasze skrzydła to obecnie jedna wielka niewiadoma. Dziwne to jest pewnie dla naszych przeciwników, a dla mnie martwiące.

Legenda Manchesteru grała w tej żenującej lidze.
Ale ja nie mówię iż sprzedaż Campbella mi pasuje, gdyż też myślę iż może z niego być dobry piłkarz. Jednak to SAF i asystenci zdecydowali żeby go sprzedać, więc jednak mieli jakiś powód. Np. mogą twierdzić iż lepiej postawić na Machede i Welbecka.
Ale to jest Twoja opinia, na szczęście. A SAF ma głowę na karku. Mamy Parka czyli bardzo dobrego gracza, Naniego który musi ustabilizować formę, a teraz będzie mieć szansę częściej grać, poza tym jest także Tosić który może będzie grać, to zależy już od managera, i w końcu sprowadziliśmy Valencię który może się okazać znakomitym grajkiem. Radzę co po niektórym zaufać Fergusonowi, gdyż nie raz udowodnił iż jest większym specjalistą niż wielu znawców razem wziętych.

Park to nie jest bardzo dobry gracz. To solidna firma, ale taki zawodnik powinien być co najwyżej trzecim skrzydłowym w klubie pokroju United.

Jednak sprawa nabrała tempa, ponieważ swoje oferty zaczęły przedstawiać inne kluby. Musieliśmy zadecydować czy wchodzimy w to, czy też nie.

Przecież jedynie śmierć jest pewna, od tego zacznijmy. Nawet jakbyśmy sprowadzili Younga, Ribery'ego czy kogo tam sobie chcesz, to i oni by mogli się nie sprawdzić. SAF też nie ma pewności że to co robi to na stówę wypali, przecież to oczywiste. Tylko że on będzie robić wszystko by było dobrze, a ja mu ufam i w niego wierzę. I piszę "może" bo ja tez nie mogę Ci napisać że to na pewno wypali bo ja tego nie wiem, ale w to bardzo wierzę.
Może i tak, tylko zauważ że nasi solidni gracze to tak naprawdę klucz do naszych sukcesów. O'Shea, Fletcher czy Park to piłkarze którzy mogą zapewnić dobrą grę Manchesterowi. Również mogą dać odpocząć innym piłkarzom, odpowiednia rotacja nimi, to wszystko tak się ładnie komponuje, w razie jakichś kontuzji zastępują etc... No co ja mam Ci tłumaczyć, po prostu trzeba trochę samemu pomyśleć nad tym jak to wszystko funkcjonuje.

Chyba trzeba zacząć czytać ze zrozumieniem.
Lukas napisał(a):Na YouTubie prezentuje się nieźle

Lukas napisał(a):Mimo mojej niezbyt przychylnej opinii na jego temat mam nadzieję

pan_opticum napisał(a):Albo przeprosić się z rzeczywistością. Rok temu pozyskaliśmy Berbatowa, w tym roku Owena. Faktycznie, polityka transferowa Arsene Wengera.
fidain napisał(a):Zgadzam się z Michałem. Zaczynamy wyglądać trochę jak Arsenal - a jak im wyszła taka polityka wszyscy wiemy. Też lubię jak u nas rozwijają się młode talenty ale wszystko ma swoje granicę. Obecnie mamy olbrzymią dziurę na skrzydle i należało by ją załatać, ale nie koniecznie 17-letnimi Latynosami.

michal85 napisał(a):Oczywiście, pewności nie ma, ale prawdopodobieństwo że Young z miejsca stałby się ważnym ogniwem naszego zespołu jest znacznie większe niż to, że taką rolę spełniać będzie Obertan, Tosić, czy nawet Valencia.
michał85 napisał(a):Chodzi o minimalizowanie ryzyka wystąpienia wtopy - wydaje mi się, że my tego w tym okienku nie uczyniliśmy. Dla mnie za dużo ryzykujemy.
michał85 napisał(a):Nie obraziłbym się gdyby taki Valencia, Nani, czy Park byli zmiennikami.
michał85 napisał(a):Oni jednak mają decydować o sile naszej ofensywy. Powiedzmy sobie szczerze - dobrze to nie wygląda.
michał85 napisał(a):Inna sprawa, że w praktyce może to wyjść dobrze, ale póki nie widzimy tej drużyny w poważnym meczu wiele powiedzieć nie możemy.

pan_opticum napisał(a):Sprowadziliśmy 24-letniego Valencię i 28 letniego Owena. Faktycznie, zaczyna to obierać kierunek arsenalowy.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - spływy weekendowe - Tanie kredyty internetowe - Szafy wnękowe Olsztyn - sopot hotele - schody Mazowieckie