Mame Biram Diouf

Dyskusje na temat zawodników Manchesteru United.

Re: Mame Biram Diouf

Postprzez RedLucas on 30 Maj 2011, 14:44

W United się go za dużo nie naoglądaliśmy. Za to jego poczynań w Blackburn nie śledziłem. Statystyki przeciętne, choć nie mówią nam wszystkiego. Aby podjąć się obiektywnej oceny musiałbym go zobaczyć w paru meczach u nas. Aczkolwiek po tym, co zobaczyłem, gdy występował z diabełkiem na piersi jestem ku sprzedaniu go, bo nie zauważyłem w nim niczego szczególnego i sądzę, że są lepsi - Rooney, Chicha, Berba, Welbeck.
"Duma mnie rozpiera. Mike Phelan od początku wiedział o całym przedsięwzięciu, ale nic mi nie powiedział! Chyba powinienem go zwolnić." - Sir Alex Ferguson o niespodziance, jaką było nazwanie jednej z trybun na Old Trafford jego imieniem.
Awatar użytkownika
RedLucas
Weteran
Weteran

Dołączenie: 06 Lip 2008, 20:15
Postawił: 111 piw
Otrzymał: 167 piw za 104 wypowiedzi

Postprzez Tomassen on 30 Maj 2011, 14:59

Z taką konkurencją w ataku, jaką mamy teraz, nie sądzę, żeby Diouf coś w United osiągnął. Tym bardziej teraz, gdy z wypożyczenia powrócił dobrze zapowiadający się Welbeck, któremu daję większe szanse w walce o miejsce w składzie.
COMA, Carrion, Candlebox, Creed, Pink Floyd, Dream Theater, Slash, Muse, Dire Straits.
Ostatnio: Wojtek Pilichowski, Piotr Rogucki, Me Myself and I, David Garrett, OSTR, Hugh Laurie

http://www.lastfm.pl/user/Tomassen
Tomassen za ten post dostaje piwo od: brayoz
Awatar użytkownika
Tomassen
Weteran
Weteran

Dołączenie: 25 Sty 2008, 12:06
Miejscowość: Kańczuga/Rzeszów
Postawił: 98 piw
Otrzymał: 30 piw za 19 wypowiedzi

Postprzez Jaroldz on 31 Maj 2011, 11:18

W ogóle w tym Blackburn dziwnie miał. Kiedy tylko patrzyłem na składy w jakim grali Rovers to albo Diouf grał na prawym skrzydle, albo wchodził w drugich połowach z ławki.

Myślę, że znów pójdzie na wypożyczenie, a później zostanie ostatecznie gdzieś sprzedany. Konkurencja w ataku jest duża. Dawałbym mu szanse zaistnienia w United tylko wtedy, gdybyśmy sprzedali Machedę oraz gdyby odszedł jednak Berbatow.
Manchester United champions of England for the 19th time!

"We'll keep the red flag flying high, couse Man United will never die"
Awatar użytkownika
Jaroldz
Weteran
Weteran

Dołączenie: 04 Paź 2008, 20:45
Miejscowość: Łódź
Postawił: 86 piw
Otrzymał: 87 piw za 70 wypowiedzi

Postprzez Breakthru on 28 Sty 2012, 00:35

thebusbyway.com napisał(a):Mame Biram Diouf is on his way out of Manchester United after the club reportedly agreed to loan him to Hannover.

Jak donosi thebusbyway.com, powołując się na wypowiedź dyrektora sportowego Hannoveru w Sky Germany, Mame zostanie wypożyczony po przejściu testów medycznych i uzgodnieniu szczegółów z zawodnikiem.

źródło

Moim zdaniem dobry ruch. Szanse Dioufa na regularne pojawianie się w pierwszym składzie różowo nie wyglądały, a jak widzieliśmy na przykładzie Danny'ego, takie wypożyczenie może dać wiele dobrego zawodnikowi.
"Wydałem dużo pieniędzy na wódę, babki i szybkie samochody – resztę po prostu roztrwoniłem."
George Best
Awatar użytkownika
Breakthru
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączenie: 27 Sty 2008, 02:56
Postawił: 43 piw
Otrzymał: 37 piw za 24 wypowiedzi

Postprzez robaldo on 28 Sty 2012, 12:13

Breakthru napisał(a):
thebusbyway.com napisał(a):Mame Biram Diouf is on his way out of Manchester United after the club reportedly agreed to loan him to Hannover.

Jak donosi thebusbyway.com, powołując się na wypowiedź dyrektora sportowego Hannoveru w Sky Germany, Mame zostanie wypożyczony po przejściu testów medycznych i uzgodnieniu szczegółów z zawodnikiem.

źródło

Moim zdaniem dobry ruch. Szanse Dioufa na regularne pojawianie się w pierwszym składzie różowo nie wyglądały, a jak widzieliśmy na przykładzie Danny'ego, takie wypożyczenie może dać wiele dobrego zawodnikowi.

Oznacza, to ni mniej ni więcej, że Sobiech może zapomnieć w tej chwili o jakichkolwiek występach w Hannoverze, trochę szkoda :roll:
"Czy Manchester United może strzelić bramkę ? Zawsze to robi..."
Awatar użytkownika
robaldo
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączenie: 25 Gru 2010, 20:47
Miejscowość: Kutno
Postawił: 94 piw
Otrzymał: 51 piw za 33 wypowiedzi

Postprzez Breakthru on 28 Sty 2012, 16:09

robaldo napisał(a):Oznacza, to ni mniej ni więcej, że Sobiech może zapomnieć w tej chwili o jakichkolwiek występach w Hannoverze, trochę szkoda :roll:

A przepraszam, zapomniałem, że są na tym forum ludzie, którzy jeszcze wierzą w polską piłkę.

Ale cytując klasyka:
pan_opticum napisał(a):Mnie się przypomina powiedzenie o tym że polska reprezentacja jest jak dziecko z zespołem Downa. Należy ją kochać, ale nie należy spodziewać się zbyt wiele.

<rotfl>
"Wydałem dużo pieniędzy na wódę, babki i szybkie samochody – resztę po prostu roztrwoniłem."
George Best
Awatar użytkownika
Breakthru
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączenie: 27 Sty 2008, 02:56
Postawił: 43 piw
Otrzymał: 37 piw za 24 wypowiedzi

Poprzednia

Powróć do Kadra