michal85 napisał(a):Bardzo dobrze. Sama wydana kwota na transfer nie powinna równać się z pewnością, że zawodnik dostanie szanse. Jest gorszy od zawodnika za którego nie wydaliśmy grosza (Welbeck), czy od Obertana i to oni otrzymują szanse.

Ale czy to, że nic nie wydaliśmy na Danny'ego oznacza, że Serb nie powinien otrzymać szansy ?

michal85 napisał(a):Nie wiem skąd taki wniosek, bo opd początku podkreśliłem, że cieszy mnie to, że grają po prostu lepsi, a nie ci, za których zapłaciliśmy więcej.
To oczywiste, że szanse dostają lepsi, przynajmniej jak dla mnie. Oprócz tego, że w pierwszym składzie są na pozycje o która ubiega się Tosić - Giggs, Park, czy Nani, to z rezerw lepiej rokują wspomniani wcześniej Welbeck, czy Obertan.
michal85 napisał(a):Nie ma na tyle meczów, żeby dać okazję do grania wszystkim

Cieszy Cię to, że grają lepsi. Oczywista sprawa, tyle tylko, że na jakiej podstawie mamy obiektywnie porównywać obu graczy ? Bo na tę chwilę młodszy Anglik wyprzedza starszego Serba ? Owszem, ciekawiej bez wątpienia prezentuje się Welbeck, ale ile on już nagrał się w pierwszym zespole, a ile Tosić ?

matys napisał(a):Jak takie Milnery, Djemby 2x, Taibi dostawali szansę, to czemu on ma nie dostać? Bo jest słaby?
Kwas napisał(a):na dodatek Ryan powoli będzie schodził ze sceny. Miejsce w przyszłości by się dla niego znalazło.

sebos_krk napisał(a):Nie rozumiem waszej reakcji. Czy jeśli byłby naprawdę dobry uważacie, że Ferguson nie dałby mu szans częstszej gry? Czy ten sam Ferguson nie widzi swoich piłkarzy na treningach?
sebos_krk napisał(a):Czy fakt, że kogoś kupił musi oznaczać, że ten piłkarz będzie musiał u nas grać?
sebos_krk napisał(a):Nie rozumiem tego argumentu(...)Tu przecież nie chodzi o to, żeby zapychać wolne miejsca w kadrze kim popadnie.

\No tak, bo na lewej stronie pomocy mamy wybór kosmiczny. Czasy Djembów się przypominają właśnie jak się patrzy na tą pozycję.

matys napisał(a):Jeżeli 36-latek jest naszym najlepszym skrzydłowym, to średnio to świadczy o obsadzie tej pozycji.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - objawy ciąży - Planmeca - hotele łódź - Radiowizjografia - materace