Zoran Tosic

Re: Zoran Tosic

Postprzez matys on 27 Gru 2009, 21:24

Ale o co chodzi? Sam uważam, że w lecie w końcu trzeba rozbić świnkę i iść na zakupy, bo z tego rzeźbienia w gównie nic nie będzie.

Pisaliście, że Djemby grali temu, bo była taka, a nie inna kadra, to ja mówię, że nasza lewa pomoc przypomina mi tamte czasy.
My mate told me that I just don't understand irony.

Which was ironic because we were at a bus stop at the time.
Awatar użytkownika
matys
Gwiazda
Gwiazda

Dołączenie: 20 Lut 2008, 19:52
Miejscowość: Międzybrodzie
Postawił: 95 piw
Otrzymał: 293 piw za 160 wypowiedzi

Postprzez RedLucas on 28 Gru 2009, 13:34

W pełni zgadzam się z matysem, lecz co do "rozbicia świnki" to jakoś nawet nie potrafię sobie tego wyobrazić. Na Old Trafford już od dawien dawna nie przeprowadzono jakiegoś spektakularnego transferu (od razu mówię, że za taki nie uznaję przenosin Berbatowa, mimo że kosztowały nas dużo), a taki byłby nam potrzebny w tym momencie. Ribery, Silva, to takie dwa nazwiska, które w pierwszej kolejności nasuwają mi się na myśl. Niestety, obecnie wyniki są dużo lepsze, niż nasza gra. Brakuje nam takiej... nie wiem jak to nazwać, powiedzmy jakości.

Jednak tak jak wspominałem wcześniej wielkich nadziei sobie nie robię i obawiam się, że dopóki na odpowiedni poziom nie wejdzie Obertan, to skrzydłowego z prawdziwego zdarzenia mieć nie będziemy. Co najwyżej w letnim okienku zobaczymy jakiegoś Di Marię, Tosicia czy jeszcze innego "utalentowanego" piłkarza.
"Duma mnie rozpiera. Mike Phelan od początku wiedział o całym przedsięwzięciu, ale nic mi nie powiedział! Chyba powinienem go zwolnić." - Sir Alex Ferguson o niespodziance, jaką było nazwanie jednej z trybun na Old Trafford jego imieniem.
Awatar użytkownika
RedLucas
Weteran
Weteran

Dołączenie: 06 Lip 2008, 20:15
Postawił: 117 piw
Otrzymał: 175 piw za 111 wypowiedzi

Postprzez michal85 on 28 Gru 2009, 14:33

Trudno nie nazwać transferu Berbatov spektakularnym. Wydaliśmy masę kasy na Andersona, Naniego czy Hargo. Pozyskaliśmy również Teveza, a wtedy chyba każdy mówił o hicie.

Na dobrą sprawę nie potrzebujemy wiele wzmocnień. Wydaje mi się, że co niektórzy przesadzają, bo wydaje się, że nie prezentujemy się gorzej w ofensywie niż rok temu. Jest wciąż całkiem sporo do poprawy, ale trudno to czynić jak ma się taka plagę kontuzji. Biorac pod uwagę wszystko to, co nas spotkało w tym sezonie, jestem zadowolony z naszej postawy i liczę na więcej 8-) A po sezonie można się zastanowić kogo trzeba pożegnać.
Awatar użytkownika
michal85
Gwiazda
Gwiazda

Dołączenie: 26 Sty 2008, 14:55
Miejscowość: Rzeszów
Postawił: 42 piw
Otrzymał: 167 piw za 103 wypowiedzi

Postprzez RedLucas on 28 Gru 2009, 16:59

Ale mówiąc spektakularny raczej mi chodziło o to, że wspomniani przez Ciebie zawodnicy nie przychodzili do nas, jako gracze światowego formatu, a takimi zawodnikami bez wątpienia są Silva i Ribery.
"Duma mnie rozpiera. Mike Phelan od początku wiedział o całym przedsięwzięciu, ale nic mi nie powiedział! Chyba powinienem go zwolnić." - Sir Alex Ferguson o niespodziance, jaką było nazwanie jednej z trybun na Old Trafford jego imieniem.
Awatar użytkownika
RedLucas
Weteran
Weteran

Dołączenie: 06 Lip 2008, 20:15
Postawił: 117 piw
Otrzymał: 175 piw za 111 wypowiedzi

Postprzez sebos_krk on 26 Sty 2010, 20:21

Serb został wypożyczony do niemieckiego Fc Koeln, więc rozmowy o nim przenosimy do tematu Diabły na wypożyczeniach.

Fan United od 1992 roku
Awatar użytkownika
sebos_krk
Nietykalny
Nietykalny

Dołączenie: 26 Sty 2008, 12:54
Miejscowość: Stołeczne Królewskie Miasto Kraków
Postawił: 219 piw
Otrzymał: 178 piw za 120 wypowiedzi

Postprzez paolo on 15 Cze 2010, 18:16

Zoran nie jest już naszym zawodnikiem. Zamykam i jednocześnie zapraszam tutaj.
Który ze mną w konkury na mój słowotok?
Awatar użytkownika
paolo
Weteran
Weteran

Dołączenie: 25 Sty 2008, 16:40
Miejscowość: Strzegom
Postawił: 56 piw
Otrzymał: 94 piw za 52 wypowiedzi

Poprzednia

Powróć do Byli piłkarze