DONG FANGZHUO
Data urodzenia: 23 Styczeń 1985
Miejsce urodzenia: Dalian, Chiny
Narodowość: Chińczyk
Pozycja: Napastnik
Wzrost: 184 cm
Poprzedni klub: Dalian Shide
Debiut w MU: 19 Maj 2007 v Chelsea (A)

Lukas napisał(a):Wiemy że nie popisał się do tej pory w żadnym meczu jakim zagrał, ale swego czasu czytałem jak chyba trener rezerw wypowiadał się że robi postępy...ale kiedy je zobaczymy, to ciężko powiedzieć

Toporek napisał(a):Ten zawodnik jak dla mnie jest wielkim nieporozumieniem w naszym klubie. Może posiada jakiś malutki talent ale nie na taki klub jak Manchaster United. Powinni go sprzedać przy najbliższej okazji.

Tomassen napisał(a):Toporek napisał(a):Ten zawodnik jak dla mnie jest wielkim nieporozumieniem w naszym klubie. Może posiada jakiś malutki talent ale nie na taki klub jak Manchaster United. Powinni go sprzedać przy najbliższej okazji.
Ale musisz wiedzieć, że Dong na OT został sprowadzony w celach marketingowych

radzio napisał(a):żyć nie umierać ;D

Gandalf_theblue napisał(a):Eh, smutna prawda być może jest taka, że to tylko miała być reklama, by Chinczaje kupowali koszulki MU. Ale z drugiej strony, Evra też na początku nie błyszczał, musiał się zaaklimatyzować. Myślę, że trzeba dać Dongowi czas, a nóż coś pokaże. Jeśli nie - sprzedać bezceremonialnie.

Gandalf_theblue napisał(a):Ale z drugiej strony, Evra też na początku nie błyszczał, musiał się zaaklimatyzować. Myślę, że trzeba dać Dongowi czas, a nóż coś pokaże. Jeśli nie - sprzedać bezceremonialnie.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - Kuchnie Olsztyn - No scar - Blog o kotach - Gry java - Fundacja Cor Infantis