Gerard Pique

Re: Gerard Pique

Postprzez paolo on 28 Maj 2008, 18:09

mufc.pl napisał(a):"Nie chciałem powiedzieć do widzenia bez podziękowania całemu personelowi, masażystom, sekretarkom, trenerom i szczególnie moim kolegom z drużyny. Zawsze traktowali mnie dobrze i odegrali ważną rolę w moim rozwoju, zarówno piłkarskim i co ważniejsze, na płaszczyźnie osobistej.

Oczywiście chciałem grać w tym sezonie w większej ilości spotkań, ale muszę powiedzieć, że pomimo trudnych decyzji, trener zawsze traktował mnie w wyjątkowy sposób. Jestem mu niezmiernie wdzięczny.

Odchodzę z bardzo specjalnymi wspomnieniami: bramka w Lidze Mistrzów, bramka na Old Trafford i pokonanie w kwietniu Arsenalu. Z tego wszystkiego najważniejsze jest doświadczenie z bycia częścią tej fantastycznej grupy, która zdobyła mistrzostwo Anglii i wygrała Ligę Mistrzów.

W końcu, specjalne podziękowania dla kibiców za ich życzliwość i wsparcie. Chciałbym, żeby wiedzieli, że zawsze będę miał w sercu United i mam nadzieję, że zrozumieją moją decyzję o powrocie do FC Barcelony.

Dziękuję Wam wszystkim i mam nadzieję, że zobaczę Was w finale Ligi Mistrzów w następnym sezonie."

Gerard Pique

Również dziękujemy za czas spędzony w Manchesterze United. Powodzenia w walce o pierwszy skład w Barcelonie!
Który ze mną w konkury na mój słowotok?
Awatar użytkownika
paolo
Weteran
Weteran

Dołączenie: 25 Sty 2008, 16:40
Miejscowość: Strzegom
Postawił: 56 piw
Otrzymał: 94 piw za 52 wypowiedzi

Postprzez Lukas on 29 Maj 2008, 07:30

Bardzo ładnie zachował się Gerard. Mam nadzieję że w Barcie będzie miał więcej okazji do zaprezentowania swoich umiejętności. Życzę mu powodzenia w nowym klubie i dzięki za wszystko co zrobiłeś dla ManU. ;)
Nikt i nic na świecie nie wywołuje u mnie tyle emocji co Manchester United.
I za to kocham ten klub.
Awatar użytkownika
Lukas
Weteran
Weteran

Dołączenie: 29 Sty 2008, 16:10
Miejscowość: Lejno/Lublin
Postawił: 82 piw
Otrzymał: 54 piw za 32 wypowiedzi

Postprzez marrta25 on 25 Cze 2008, 13:49

No niestety. Stało się tak a nie inaczej. Mam nadzieje ze Gerard zrobi kariere. Życzę mu jak najlepiej, choć nie moge odżałowac że oddalismy taki talent. Ale cóż. Tak bywa. Myślę że ten temat można usunąć, bo niestety Pique nie należy już do naszej kadry.
Manchester is not ordinary club..
This is belief...
This is hope...
This is love...
THIS IS MY HOME...
THIS IS MY LIFE...
THIS IS MY WORLD...

------
Only one say... Only one thing... FOOTBALL - THIS IS MY LIFE
Awatar użytkownika
marrta25
Pasjonat
Pasjonat

Dołączenie: 04 Maj 2008, 12:10
Miejscowość: Tarnowo Podgórne
Postawił: 0 piw
Otrzymał: 0 piwo za 0 postach

Postprzez Foster on 25 Cze 2008, 15:38

No cóż mówi sie trudno, dobrze że przynajmniej odszedł z klasą a nie to co teraz wyczynia Ronaldo.
Szkoda chłopaka ma ma ogromny potencjał, mam nadzieję iz w tej Barcelonie sobie będzie grał, czego mu życze. Wielka szkoda że straciliśmy taki talent, ale wygląda na to że on sam chciał odejśc, więc na siłe nie było co trzymać :)
<ONE CLUB> <MANCHESTER UNITED> <ONE LOVE>
Mój blog:
http://pilkarskiswiatpatryka.blogspot.com/
Awatar użytkownika
Foster
Nietykalny
Nietykalny

Dołączenie: 24 Cze 2008, 10:52
Miejscowość: Racibórz
Postawił: 318 piw
Otrzymał: 230 piw za 164 wypowiedzi

Postprzez mucha on 25 Cze 2008, 18:45

Skoro już nie jest zawodnikiem United to pora zamknąć temat ;)
Take me home,
United Road,
To the place I belong,
To Old Trafford,
To see United,
Take me home, United Road.
Awatar użytkownika
mucha
Gwiazda
Gwiazda

Dołączenie: 25 Sty 2008, 22:42
Miejscowość: Bełżyce