Louis Saha

Louis Saha

Postprzez Giggsy on 26 Sty 2008, 00:05

Image

LOUIS SAHA

Data urodzenia: 08 Sierpień 1978
Miejsce urodzenia: Paryż, Francja
Narodowość: Francuz
Pozycja: Napastnik
Wzrost: 181 cm

Poprzedni klub: Fulham
Debiut w MU: 31 Styczeń 2004 v Portsmouth (H)
I'm so proud the fans still sing my name
But I fear tomorrow they will stop
I fear it, because I love it
And everything you love, you fear you will lose
- Eric Cantona, 2004.
Awatar użytkownika
Giggsy
Pasjonat
Pasjonat

Dołączenie: 25 Sty 2008, 22:55
Postawił: 0 piw
Otrzymał: 0 piwo za 0 postach

Re: Louis Saha

Postprzez dybek on 26 Sty 2008, 11:46

Prawda jest taka, że po zakończeniu tego sezonu Saha musi odejść. Kolejny rok, w którym więcej czasu spędza na leczeniu kontuzji niż na graniu to przegięcie pały. Manchester nie może sobie pozwolić na to aby mieć w składzie takiego zawodnika.
Moja cierpliwość w przypadku Sahy już się wyczerpała... ile można ?
dybek
Żółtodziób
Żółtodziób

Dołączenie: 26 Sty 2008, 11:40

Postprzez Ronny Ackermann on 26 Sty 2008, 12:07

Świetny napastnik ale jego "kontuzjogenność" bardzo denerwuje. Lubie go jako zawodnika bo kiedy jest w formie gra naprawdę bardzo dobrze. Ale niestety los nie jest mu łaskawy i najprawdopodobniej kiedyś Sir. Alex go sprzeda żeby zakupić innego napastnika ktory będzie mogł spokojnie wytrzymywać trudy całego sezonu.
Awatar użytkownika
Ronny Ackermann
Żółtodziób
Żółtodziób

Dołączenie: 26 Sty 2008, 11:49
Miejscowość: Wałbrzych

Postprzez Tedunio on 26 Sty 2008, 12:10

A mi się jednak wydaje,że zostanie. Po co SAF miałby go sprzedawać skoro z napastnikami nie jest za dobrze. A nie będzie kupował 2 napastników. Louis jak się znowu wyleczy będzie błyszczał,gdyby nie te kontuzje byłby jednym z lepszych napastników Premiership.
Awatar użytkownika
Tedunio
Żółtodziób
Żółtodziób

Dołączenie: 26 Sty 2008, 11:47
Miejscowość: Piła

Postprzez Ronny Ackermann on 26 Sty 2008, 12:15

Tedunio napisał(a):A mi się jednak wydaje,że zostanie. Po co SAF miałby go sprzedawać skoro z napastnikami nie jest za dobrze. A nie będzie kupował 2 napastników. Louis jak się znowu wyleczy będzie błyszczał,gdyby nie te kontuzje byłby jednym z lepszych napastników Premiership.

Nie chodzi mi o najbliższą przyszłość np. to okno lub następne w lecie. Ale taka zmiana nastąpi bo kto da gwarancję że Saha nie bedzię miał jeszcze 5, 6 kontuzji? Ferguson przecież może team wzmacniać stopniowo. Nie trzeba kupować na hura.
Awatar użytkownika
Ronny Ackermann
Żółtodziób
Żółtodziób

Dołączenie: 26 Sty 2008, 11:49
Miejscowość: Wałbrzych

Postprzez Manu8 on 06 Lut 2008, 13:19

Może Saha to nowy amulet SAF'a?? taki Ole Gunar S. ale wg mnie powinien być sprzedany, chyba mniej gra niż OGS :|
"Kto by to wyreżyserował tak jak ten spektakl sie potoczy?! Sam Hitchcock by tego nie zrobił! A Niemcy upokorzeni płaczą!! Coś niebywałego! przegrać mecz który mieli wygrany w dwie minuty"
GRA DO KOŃCA, WOLA WALKI!!
Manu8
Żółtodziób
Żółtodziób

Dołączenie: 26 Sty 2008, 11:33

Postprzez sebos_krk on 06 Lut 2008, 14:31

Manu8 napisał(a):Może Saha to nowy amulet SAF'a?? taki Ole Gunar S. ale wg mnie powinien być sprzedany, chyba mniej gra niż OGS

Nie wiem co ma Saha wspólnego z Ole.
Chyba nie to, że norweg po ciężkiej kontuzji zakończył karierę. Ale nie powiedziałbym, że Solskjaer mało grał w czasie swojego pobytu na Old Trafford.
W ogóle nie ma jak porównać tych piłkarzy.

Fan United od 1992 roku
Awatar użytkownika
sebos_krk
Nietykalny
Nietykalny

Dołączenie: 26 Sty 2008, 12:54
Miejscowość: Stołeczne Królewskie Miasto Kraków
Postawił: 219 piw
Otrzymał: 178 piw za 120 wypowiedzi

Postprzez Czaplak on 06 Lut 2008, 22:04

Dla mnie piłkarz już skreślony, w kadrze potrzeba 23 dość zdrowych i przygotowanych piłkarzy, a jak Saha jest gotowy na 20 w tym musi dojść do formy, w letnim okienku się z nim pożegnamy, jak dobrze pamiętacie tę kontuzje co ma teraz miała trwać wg. Gilla dość krótko, media donosiły coś innego...

A tak w ogóle co jest Francuskiemu napastnikowi tym razem, będę wdzięczny za powiadomienie mnie w tym temacie.

No chyba że Saha będzie 4 napastnikiem po przyjściu jakiegoś snajpera, ale powątpiewam :|
Awatar użytkownika
Czaplak
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączenie: 28 Sty 2008, 22:00

Postprzez Arken on 06 Lut 2008, 22:43

Mimo iż Saha jest świetnym napastnikiem to moim zdaniem jego kariera w MU dobiega końca. Potrzebni są nam zawodnicy zdrowi, gotowi do gry przez cały sezon lub przynajmniej jego większą część. To niestety dyskwalifikuje Francuza z powodu jego kontuzjogenności. Wydaje mi się, że w najbliższym czasie trzeba będzie kogoś sprowadzić, bo Rooney i Tevez nie są w stanie zagrać w każdym meczu w sezonie i być przez cały czas w formie.
Awatar użytkownika
Arken
Żółtodziób
Żółtodziób

Dołączenie: 29 Sty 2008, 21:24

Postprzez MU_fan on 07 Lut 2008, 12:09

Czaplak napisał(a):Dla mnie piłkarz już skreślony, w kadrze potrzeba 23 dość zdrowych i przygotowanych piłkarzy, a jak Saha jest gotowy na 20 w tym musi dojść do formy,

Mówisz, że Saha jest w sezonie gotowy na 20 spotkań, tak zgadzam się nie jest inaczej, ale zauważ, iż on nie potrzebuje dużo czasu na dojście do formy i jak dostanie swoją szansę to ją wykorzysta.
Manchester United & Pogoń Prudnik - That's it!
Awatar użytkownika
MU_fan
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączenie: 26 Sty 2008, 14:15
Miejscowość: Prudnik

Postprzez Czaplak on 07 Lut 2008, 15:03

MU_fan napisał(a):Mówisz, że Saha jest w sezonie gotowy na 20 spotkań, tak zgadzam się nie jest inaczej, ale zauważ, iż on nie potrzebuje dużo czasu na dojście do formy i jak dostanie swoją szansę to ją wykorzysta.

No wiesz ostatnimi czasy grał i nie zachwycił <cwaniak>
Awatar użytkownika
Czaplak
Nałogowiec
Nałogowiec

Postprzez MU_fan on 07 Lut 2008, 16:42

Czaplak napisał(a):No wiesz ostatnimi czasy grał i nie zachwycił <cwaniak>

Ee tam...Bredzisz Panie Czaplak.
Awatar użytkownika
MU_fan
Nałogowiec
Nałogowiec

Postprzez Czaplak on 07 Lut 2008, 17:09

Bredzę :?: Pokaż mi więc kolego jego statystyki, Louisa cenię, ale to jego ostatnie chwilę na OT, ile można się leczyć, za zasługi się w klubie nie jest a tym bardziej jak więcej się przesiaduje po operacji na trybunach bądź u lekarza niż na boisku.
Ma 4 bramki w lidze..
Awatar użytkownika
Czaplak
Nałogowiec
Nałogowiec

Postprzez MU_fan on 07 Lut 2008, 17:15

Czaplak napisał(a):Ma 4 bramki w lidze..

A ile rozegrał meczy? Może za dużo nie gra, ale jest skuteczny, ale to nie zmienia faktu, że powinniśmy w kogoś zainwestować.
Awatar użytkownika
MU_fan
Nałogowiec
Nałogowiec

Postprzez Czaplak on 07 Lut 2008, 18:03

No więc prosiłem cię o podanie szerszej statystyki, ja poszukałem gole w lidze, powinien nam pomóc, nasi pomocnicy oprócz "7" strzelają bardzo mało goli, Rooney sami dobrze wiemy jak u niego w tym sezonie jest, a Saha zdrowy byłby świetnym graczem i uzupełnieniem układanki, niestety zawodzi...
Awatar użytkownika
Czaplak
Nałogowiec
Nałogowiec

Następna

Powróć do Byli piłkarze