26. MANUCHO
Data urodzenia: 07 Marzec 1983
Miejsce urodzenia: Launda, Angola
Narodowość: Angolczyk
Pozycja: Napastnik
Wzrost: 189 cm
Poprzedni klub: CA Petróleos Luanda
Debiut w MU: 23 Wrzesień 2008 v Middlesbrough (H)

JWestQ napisał(a):Według mnie trochę za wcześnie, aby móc stwierdzić czy Fergie dokonał słusznego wyboru czy też nie. Praktycznie na dzień dzisiejszy wiemy o nim tylko tyle, że pochodzi z Angoli i w PNA strzelił ładną bramkę. Ale nie mamy kompletnie pojęcia jak zaprezentuje się w barwach United, ba, nie wiemy nawet kiedy na dobre zacznie trenować z pierwszym zespołem. Ale czas pokaże na co go stać, oby na jak najwięcej. Może stanie się naszym superrezerwowym, jak niegdyś Ole, bo z całym szacunkiem dla niego, ale wątpie, aby był jednak w stanie na stałe wygryść Roo czy Tevez'a. Zobaczymy jak dalej potoczą się jego losy

dEVJE napisał(a):Wg. mnie na dzień dzisiejszy jednak Manucho jest za słaby, by przebijać się przez twardą obronę Premiership.

Stefan1555 napisał(a):Możliwe że będzie z nim tak samo jak z Dongiem.Czyli okaże się bardzo cienkim piłkarzem i będzie grał w rezerwach.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - kolczyki srebrne - słownik łaciński - Bwin - Końcówki stomatologiczne - Beskid Żywiecki