Owen Hargreaves

Re: Owen Hargreaves

Postprzez Szymcio on 22 Maj 2011, 13:55

Gdy był w formie, to rozpierdalał czasoprzestrzeń. Z nim w składzie finał z Barceloną wydawałby się o wiele łatwiejszy. Kolejny przykład rewelacyjnego piłkarza, którego zniszczyły kontuzje. Ech...
- And what will you give me in return, Severus?
- Everything.
Awatar użytkownika
Szymcio
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączenie: 01 Wrz 2008, 19:12
Postawił: 25 piw
Otrzymał: 43 piw za 20 wypowiedzi

Postprzez panopticum on 22 Maj 2011, 14:37

Dziwnie się czuję jak pomyślę, że zagrał dla nas tylko 27 meczów. Dwa lata rozbudzanych i gaszonych nadziei. A teraz koniec. Ale śpiewać będziemy o nim nadal <cwaniak>
“I don’t think this team ever loses. It just runs out of time.”

http://eatmyshit.blox.pl/html <- mój fajny blog
Awatar użytkownika
panopticum
Nietykalny
Nietykalny

Dołączenie: 22 Cze 2008, 11:14
Miejscowość: Warszawa
Postawił: 206 piw
Otrzymał: 341 piw za 206 wypowiedzi

Postprzez allfanmu on 22 Maj 2011, 16:05

Z racjonalnego punktu widzenia dobra decyzja dla United i Owena. Ja go będę bardzo dobrze wspominał, bo gdy był na boisku to dawał z siebie wszystko. Walczył do końca z przeciwnościami losu w postaci kontuzji. Gdyby nie one to nasza druga linia była absolutnie najlepsza na świecie, bez dwóch zdań. Szkoda chłopaka, ale może jeszcze się podniesie. Nie wiem czy to wiąże się jednoznacznie z końcem kariery czy ktoś jeszcze zaryzykuje sięgnięcie po wolnego zawodnika jakim stanie się z końcem września. Miło by było go gdzieś jeszcze zobaczyć.
allfanmu
Pasjonat
Pasjonat

Dołączenie: 24 Lip 2010, 19:13
Miejscowość: Warszawa
Postawił: 13 piw
Otrzymał: 6 piw za 6 wypowiedzi

Postprzez Foster on 22 Maj 2011, 17:00

United have confirmed Owen Hargreaves will not be offered a new contract in the summer and will leave Old Trafford.

Nie wiem co napisać... jest mi cholernie smutno :cry:
<ONE CLUB> <MANCHESTER UNITED> <ONE LOVE>
Mój blog:
http://pilkarskiswiatpatryka.blogspot.com/
Awatar użytkownika
Foster
Nietykalny
Nietykalny

Dołączenie: 24 Cze 2008, 10:52
Miejscowość: Racibórz
Postawił: 318 piw
Otrzymał: 230 piw za 164 wypowiedzi

Postprzez Lukas on 22 Maj 2011, 19:53

Szok i niedowierzanie, to pierwsze odczucia, bo przeczytaniu takiej wiadomości.

Naprawdę wielka szkoda, że tak to wyszło. Cały czas liczyłem, że uda mu się wrócić do pełnej sprawności i jeszcze nie raz będziemy cieszyć oko występami Owena, ale niestety nie udało się :cry: Zdrowy Hargreave był nieocenionym, wspaniałym i uniwersalnym zawodnikiem, który zawsze odwalał kawał porządnej roboty. Ehh smutna wiadomość w tak pięknym dniu.
Nikt i nic na świecie nie wywołuje u mnie tyle emocji co Manchester United.
I za to kocham ten klub.
Awatar użytkownika
Lukas
Weteran
Weteran

Dołączenie: 29 Sty 2008, 16:10
Miejscowość: Lejno/Lublin
Postawił: 82 piw
Otrzymał: 54 piw za 32 wypowiedzi

Postprzez sadzio on 22 Maj 2011, 21:05

Szok O_O

Nie wiem ile razy czytałem, że Owen wraca, ale za każdym razem liczyłem że to już ostatni raz bo nie będzie więcej urazów.Po ostatnich nowinkach liczyłem chociażby na kontrakt pay as you play no ale nie wyszło, szkoda bardzo. I to jeszcze dzisiaj takie info.
Glory Glory MANCHESTER UNITED!
United fan since 1996
Awatar użytkownika
sadzio
Pasjonat
Pasjonat

Dołączenie: 29 Sty 2008, 19:39
Miejscowość: Opole
Postawił: 5 piw
Otrzymał: 2 piw za 2 wypowiedzi

Postprzez PiotroV on 22 Maj 2011, 21:16

No szkoda...
Bardzo go lubiłem jak grał. Zawsze jak miał wrócić to miałem wielkie nadzieje, a później smutek jak opuszczał boisko... Wyczekiwanie na newsy o nim, skończyły się dzisiejszym newsem...
Zawsze miałem nadzieję, że wróci do gry, bo to zawodnik z teamu do którego mam największy sentyment, no cóż wielka szkoda.
LOVE UNITED!
Awatar użytkownika
PiotroV
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączenie: 07 Maj 2009, 12:42
Postawił: 2 piw
Otrzymał: 23 piw za 10 wypowiedzi

Postprzez Foster on 24 Maj 2011, 18:30

Owen Hargreaves, z którego usług w niedzielę oficjalnie zrezygnował Manchester United, natychmiast znalazł się na celowniku innych drużyn z angielskiej Premier League. Pomocnik, mogący latem podpisać nowy kontrakt na zasadzie "wolnego transferu", najprawdopodobniej będzie miał do wyboru oferty m.in. z takich klubów jak Arsenal, Everton czy Liverpool.

Będzie jak z Saha. Pójdzie do Evertonu i będzie grał, a my będziemy żałować...
<ONE CLUB> <MANCHESTER UNITED> <ONE LOVE>
Mój blog:
http://pilkarskiswiatpatryka.blogspot.com/
Awatar użytkownika
Foster
Nietykalny
Nietykalny

Dołączenie: 24 Cze 2008, 10:52
Miejscowość: Racibórz
Postawił: 318 piw
Otrzymał: 230 piw za 164 wypowiedzi

Postprzez robaldo on 24 Maj 2011, 18:37

Foster napisał(a):
Owen Hargreaves, z którego usług w niedzielę oficjalnie zrezygnował Manchester United, natychmiast znalazł się na celowniku innych drużyn z angielskiej Premier League. Pomocnik, mogący latem podpisać nowy kontrakt na zasadzie "wolnego transferu", najprawdopodobniej będzie miał do wyboru oferty m.in. z takich klubów jak Arsenal, Everton czy Liverpool.

Będzie jak z Saha. Pójdzie do Evertonu i będzie grał, a my będziemy żałować...

Z tym, że jeśli on zacznie grać, to jestem pewien, że na poziomie niebagatelnie wyższym od Sahy, więc...będziemy żałować sto razy bardziej, no ale cóż...Niech tam chłopak sobie gra, ja mu tego życzę, dosyć już się wycierpiał w trakcie kariery ;)
"Czy Manchester United może strzelić bramkę ? Zawsze to robi..."
Awatar użytkownika
robaldo
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączenie: 25 Gru 2010, 20:47
Miejscowość: Kutno
Postawił: 106 piw
Otrzymał: 66 piw za 41 wypowiedzi

Postprzez RedLucas on 24 Maj 2011, 18:38

Jednak ja dalej nie rozumiem dlaczego nie oferujemy mu kontraktu "grasz-zarabiasz". Co nas to kosztuje?
"Duma mnie rozpiera. Mike Phelan od początku wiedział o całym przedsięwzięciu, ale nic mi nie powiedział! Chyba powinienem go zwolnić." - Sir Alex Ferguson o niespodziance, jaką było nazwanie jednej z trybun na Old Trafford jego imieniem.
Awatar użytkownika
RedLucas
Weteran
Weteran

Dołączenie: 06 Lip 2008, 20:15
Postawił: 117 piw
Otrzymał: 175 piw za 111 wypowiedzi

Postprzez Sirius on 24 Maj 2011, 18:40

Za Sahą jakoś specjalnie nie tęskniliśmy chyba- przynajmniej ja ;) Tak jak już się wypowiadałem lubię Owena i myślę, że gdyby Ferguson widział dla niego jakąś szansę tak łatwo by nie zrezygnował.
http://www.limiter.com.pl - serwis muzyczny
http://www.rockomotive.blogspot.com - mój blog - tematyka muzyczno-kulturowa
Awatar użytkownika
Sirius
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączenie: 04 Cze 2009, 18:46
Postawił: 3 piw
Otrzymał: 5 piw za 5 wypowiedzi

Postprzez Kwas on 24 Maj 2011, 18:43

No to co mamy z tym zrobić, że u nas się często łamał, a w Evertonie rzadziej, nikt nie mógł tego przewidzieć, aczkolwiek opuścił w tym sezonie aż 18 spotkań, a to mała liczba nie jest.

Uwielbiam Owena nie od dziś, podobnie jak Foster bardzo chciałem jego transferu jakiś czas przed ostatecznym przyjściem w 2007 roku. On i Ballack mi się marzyli.

Niestety to już koniec. Powodzenia.
Awatar użytkownika
Kwas
Weteran
Weteran

Dołączenie: 19 Kwi 2009, 17:54
Postawił: 14 piw
Otrzymał: 45 piw za 36 wypowiedzi

Postprzez Tomasson on 24 Maj 2011, 18:47

Jednak ja dalej nie rozumiem dlaczego nie oferujemy mu kontraktu "grasz-zarabiasz"

Dobre pytanie. Myślę jednak, że Owenowi wyjdzie na dobre zmiana otoczenia, gdzie zacznie z czystą kartą, bez wielkiego oczekiwania na powrót i bez gdybania. W United zbyt wielkie były nadzieje i oczekiwania, Owen absolutnie nie zawiódł sportowo, ale w United cały czas patrzyłoby się na niego przez pryzmat kontuzji i zgrzytalibyśmy zębami przy każdym jego upadku na boisku.

Potrzeba mu świeżości, wejścia w grę na nowo, a wtedy być może uda mu się wrócić na swój świetny poziom, czego bardzo mu życzę.
Nie chce mi się z Tobą gadać.
Awatar użytkownika
Tomasson
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączenie: 01 Lut 2011, 22:35
Postawił: 7 piw
Otrzymał: 21 piw za 15 wypowiedzi

Poprzednia

Powróć do Byli piłkarze