przez Olis on 11 Cze 2008, 14:36
Oczywiście, że narazie nie można nic przewidziec, można tylko przypuszczac, jednak według mnie Holandia ma duże szanse, jeżeli będzie utrzymywała taki poziom. Jak narazie Holandia - Włochy był najlepszym meczem turnieju. Kapitalna parada Edwina, chyba najlepsza akcja i gol Euro, przy drugiej bramce ( rzut rożny Włochów, van Bronckhorst wybija piłkę z linii bramkowej, kontra Holandii, van Bronckhorst pędzi lewą stroną, przerzuca na drugą stronę do Kuyta, ten głową do Sneijdera i Sneijder z powietrza ). Drużyna prezentuje się wspaniale, osobiście mam nadzieję na jak największy sukces Oranje.
Francji i Włoch też przekreślac nie można, w końcu to oni na ostatnim mundialu stracili sporo punktów z USA czy Koreą. A jaki był finał, chyba każdy wie. Wszystko się powoli rozkręca i zobaczymy, czy drużyny, które wygrały swoje mecze miały chwilowy przypływ mocy, czy rzeczywiście są bardzo dobrze przygotowane i fizycznie, i psychicznie.
Mam nadzieję, że z grupy wyjdzie Holandia i Francja.
'It's gonna be legen - wait for it - and I hope you're not lactose intolerant because the second half of that word is - DAIRY!'