Już od dobrych paru dni w sklepach mamy FMa 2011, a tu cisza.
Tak więc pozwolę sobie zacząć i powiem, że najnowsza wersja równie zajebista jak poprzednie, do tego parę nowinek i czekają mnie jeszcze długie noce z tym produktem

Jedynie nie przekonuje mnie nowy wygląd skrzynki odbiorczej, ale pewno kwestia przyzwyczajenia. Za to agenci, rozmowy z zawodnikami i schematy stałych fragmentów gry, to jak najbardziej trafiony wybór.
Tradycyjnie zacząłem karierę United. W pierwszym okienku zdecydowałem się na sprowadzenie Hazarda i Elii. Pierwszy zakup, jak najbardziej trafiony, za to drugi - ni to kit, ni to hit. Kto tam najlepszy u nas w 11? Mega jest Hargro po powrocie (

) i o dziwo Anderson, idealny następca Scholesa. Do tego towarzystwa można jeszcze dodać Parka i Naniego. Za to nic nie grali u mnie Valencia, ani Owen. Dobry Roo, niezły Berba. Pierwszym sezon, to wygrany Puchar Ligi oraz Champions League, za to w lidze dopiero czwarte miejsce.
Przed drugim sezonem na OT zawitali Sergio Ramos, Affelay, Lukaku, Young, Hamsik i Ochoa. Obecnie jestem mniej więcej w połowie i system rozpierdala Roo - w 22 meczach 23 gole. Z nabytków: świetny Ramos (w promocyjnej cenie, 8 mln), kosmiczny Young, niezły Hamsik. Affelay i Lukaku na razie nie odgrywają ważnej roli w zespole. Nadal walczę na wszystkich frontach, a w lidze obecnie lideruje. Niedługo może jakieś screeny się pojawią