fidain napisał(a):o Nasri się przyzwoicie spisuje w Marsylii, szkoda że połowa świata chce go kupić ode mnie
Ale jeśli chodzi o OPŚ to polecam Lulinhe z Corinthians. U kumpla w Milanie w pierwszym sezonie, zmieniając z ławki Kake strzelił 17 bramek i zaliczył podobną liczbę asyst. W drugim sezonie, mając 19 lat grał już jako podstawowy OPŚ. W wieku 21 lat zdobył tytuł zawodnika roku na świecie i najlepszego piłkarza LM. Ogółem chyba najlepszy (razem z Saivet) talent w nowym FM'ie. Chociaż osobiście go jeszcze nie sprawdziłem, na razie Marsylii wchodząc z ławki zdążył złapać kontuzję
Aha, na początku gry można go z Corinthians wyciągnąć do każdego średniego/większego klubu europejskiego za 2,6 mln funtów bo taką ma klauzule odejścia. Niestety do europy może przejść dopiero w czerwcu 2008 kiedy skończy 18 lat.
Ja jednak chcę z naszego "Predatora" ( Andersona ) zrobić wielką gwiazdę lidera pola, na zmianę miałbym ew. gracza dość spokojnego takiego jak Carrick, ale często przesuwam Ben Arfę ( U mnie najczęściej na skrzydle zapieprza ) więc Lulinha niemiałby nic do pokazania, a tak miałbym Veloso i środek pomocy, def. pomocnik, stoper i lewy obrońca załatwieni.
Kiedyś jak grałem w 07 to Andi był zawodnikiem najlepszym na świecie, chce powtorzyć ten wyczyn, lecę teraz 3 sezon w FM, i myślę ze jednak tylko tego Francuza ściągnę z Francji i poczekam do końca sezonu z Navasem...
Myśle nad Van Der Borre, Toto Tamuz, Veloso.