FM 2008 jest bardzo rozbudowany. Przede wszystkim komentarze prasowe. Rozbudowane raporty scouta. Oczywiście jest kilka bugów, a właściwie jeden, który zdołałem zauważyć. Chodzi o to, że w co drugim meczu pada bramka ze spalonego. To jest standard, nie żaden zbieg okoliczności.
Obecnie gram Realem, to chyba moja pierwsza kariera w tej wersji FM i na razie jakoś mi się nie nudzi. Gram już 6 sezon i jednocześnie jestem selekcjonerem reprezentacji Brazylii. Jak na razie co roku mistrzostwo, z wyjątkiem 5 sezonu, gdzie zająłem...3 miejsce

A wszystko przez (tak mi się wydaje) rozegranie tylko dwóch sparingów przed sezonem. Notowałem głupie remisy ze słabeuszami i na końcu sezonu miałem jakoś mało punktów i w efekcie trzecie miejsce. Choć do finału Ligi Mistrzów doszedłem, ale przegrałem w nim z Milanem 1:0.
6 sezon już w połowie minął. Przed sezonem sprowadziłem Queiroza jako asystenta i jak dotąd nie przegrałem ani jednego meczu w sezonie. Zremisowałem tylko w rewanżu Superpucharu Hiszpanii z Barceloną i w lidze z Sevillą. Skład już jest solidnie zgrany i bez problemu ogrywam choćby taką Barcelonę i przede wszystkim nie gubię głupio punktów

Jeszcze kilka screenów zarzucę:
KADRA, choć sprzedałem Navasa, a z rezerw przywróciłem do składu kontuzjowanego wcześniej Zapatera. Ot, taka drobna zmiana
TABELAI jeszcze moja gwiazda
ASAMOAH GYAN