bartolo1196 napisał(a):Jednym z błedów jest komentarz który troche się już nudzi bo prawie wszystkie wypowiedzi w każdym meczu się powtarzają ale tak ogólnie to gra jest spoko
muszeq napisał(a):Zawodnicy poruszają się nierealistycznie.

mateksa napisał(a):No sorry, ale w Pro to dopiero się ruszają jakby mieli kije w dupie. Jeśli chodzi o PESA to w trybie single player szybko się nudzi, bo mecze wygrywa się schematami, nauczysz się jakiegoś zagrania i jeździ się z wszystkimi po kolei po 6-0. Np. zaczynam grę, podaje do skrzydła, biegnę do linii końcowej, zawracam a rywal biegnie dalej, swobodnie wbiegam w pole karne i albo uderzam po długim albo mnie faulują. I w 90% ta 'taktyka' się sprawdza.

No ja też o PC.muszeq napisał(a):Tak btw. to nie wiem o jakiej wersji rozmawiamy. Bo ja mówię o wersji na PC.
muszeq napisał(a):Gram dość często i jakoś nie mam wypatrzonego jednego schematu. Nawet jakbym go miał to i tak wolę próbować nowych akcji, na 50 sposobów.

mateksa napisał(a):Jak gram w FIFE albo PESa to zawsze z winampen w tle.

sebos_krk napisał(a):Z muzyką zamiast komentarza? To dopiero jest mało realistyczne. Już bardziej w klimat meczu się wczuje słuchając Szpaka i jego pierdół. Zdecydowanie lepiej jak komentarz jest po angielsku.

Powróć do Gry, Komputery i Internet
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - Spływy Kajakowe Mazury - Londyn hotele - Mapa Europy - Saeco - Brazylia