Gry FPP

Masz jakiś problem ze swoim komputerem? Chcesz znaleźć pomoc, lub podzielić się jakąś ważną informacją? Zapraszamy!

Gry FPP

Postprzez ring0 on 27 Sty 2008, 14:05

Kto gra w CS'a ;)?
albo inne strzelanki
ring0
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączenie: 25 Sty 2008, 22:19
Postawił: 0 piw
Otrzymał: 0 piwo za 0 postach

Re: Gry FPP

Postprzez radzio on 30 Sty 2008, 11:10

Ja tam sporo w liceum grałem w American Army (z kolegami przez neta). Gra jest całkowicie darmowa (finansowana przez Armię US, która chce w ten sposób zachęcić do rekrutowania się). Ogólnie bardzo duży realizm. Są zawsze dwie drużyny - Amerykanie vs Terroryści (przy czym zawsze gra się Amerykanami i zawsze przeciwko terrorystom - tak sprytnie twórcy wykombinowali), jeden zespół zawsze czegoś broni, to atakuje - proste, łatwe i przyjemne.

W CS'a też grałem, ale to jeszcze w gimnazjum było, więc trochę wyszedłem z formy zapewne, ale dobry byłem :D
Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow.
Radzio Jogger
Manchester United
Darmowe relacje SMS
Awatar użytkownika
radzio
Weteran
Weteran

Dołączenie: 24 Sty 2008, 14:59
Miejscowość: Kraków / Tarnobrzeg
Postawił: 71 piw
Otrzymał: 43 piw za 26 wypowiedzi

Postprzez Pcheła on 30 Sty 2008, 15:11

Ja gram w Counter Strike Source, a wy zapewne w 1.6 ;) Niespełna 2 lata już minęły, odkąd zacząłem grać... nałóg ;)

W WarRocka zagrałem parę razy, ale nie spodobało mi się to. Wolałem już Wolfenstein ET, w które grałem z pół roku... .
Av by Boobic. Elo!
Awatar użytkownika
Pcheła
Żółtodziób
Żółtodziób

Dołączenie: 29 Sty 2008, 17:05

Postprzez McLaren on 30 Sty 2008, 15:24

Ja kiedyś grywałem przede wszystkim w CS 1.6, który po prostu był dla mnie grą kompletną. Uwielbiałem grę na tyle, że u szczytu formy grałem w klanie, choć później odszedłem od tej produkcji i zapomniałem z deczka jak się gra. Przypomnienie miałem, gdy zainstalowałem ponownie, aby pograć na serwerze klanowym ring0. CS zawsze gwarantuje znakomitą zabawę.

Osobiście gram teraz tylko w jedną część - Source. Ogromny krok do przodu w grafice w porównaniu z poprzednimi wersjami, ale najważniejszy pozostaje fakt, że nie zmieniły się mapy. Grać na lekko odrestaurowanym de_duscie2 to sama przyjemność.

Na tym się kończy moja przygoda z multiplayerami, choć kiedyś katowałem też z niezłym skutkiem WarRocka, później jednak nie chciało mi się ściągać zaktualizowanej wersji, a gdy to uczyniłem, był już tam jakiś PunkBuster, który uniemożliwia cheatowanie. Idea dobra, tyle, że ten program mi nie działał poprawnie i nie mogłem już nigdy wbić do gry. CoD2 i CoD4 nie podchodziły mi zaś w trybie sieciowym.

Tym sposobem wróciłem do bezproblemowej twórczości wydawców Half-Life'a.
Awatar użytkownika
McLaren
Pasjonat
Pasjonat

Dołączenie: 26 Sty 2008, 13:03

Postprzez Angelito on 07 Lut 2008, 22:15

To ja zaskoczę chyba większość ... nadal naginam w Medal of Honor Allied Assault :D
oczywiście online ... Szczególnie w trybach "Team" no i moja rola snajpera fiu fiu te celne "ślepe" oko <hahaha> zaczaja musi być <rotfl> haa jak ktoś też grywa info
"A wojna trwa"
PozdROWienia
Best In The World
Awatar użytkownika
Angelito
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączenie: 01 Lut 2008, 20:36
Postawił: 18 piw
Otrzymał: 30 piw za 21 wypowiedzi

Postprzez Zashi on 15 Sie 2008, 17:38

McLaren napisał(a): jakiś PunkBuster

McLaren napisał(a):i nie mogłem już nigdy wbić do gry

Heh, bo cie Punkbuster wyrzucał za cheaty? :D

Ja tam aktualnie jest w pewnym klanie. Klan ma 3 servery: jeden w CoD4 (server HC), ktory jest 4fun ustawiony. Następne dwa to gra Soldier of Fortune II (jeden 4fun, drugi na scrim`y). Po dłuzszej przerwie wracamy do wojn klanowych ;)
Awatar użytkownika
Zashi
Nietykalny
Nietykalny

Dołączenie: 30 Maj 2006, 16:55
Miejscowość: Los Sathanes
Postawił: 13 piw
Otrzymał: 1 piwo za 1 postach

Postprzez paolo on 15 Sie 2008, 20:41

ring0 napisał(a):Kto gra w CS'a ;)?

Nadal grasz? Ja gram od dwóch lat.
Który ze mną w konkury na mój słowotok?
Awatar użytkownika
paolo
Weteran
Weteran

Dołączenie: 25 Sty 2008, 16:40
Miejscowość: Strzegom
Postawił: 55 piw
Otrzymał: 94 piw za 52 wypowiedzi

Postprzez mlody_unw on 15 Sie 2008, 20:57

paolo napisał(a):Nadal grasz? Ja gram od dwóch lat.

Na jakich serwerach gracie ?

Daj mi na PW swoje GG to ci podam
Step by step, heart to heart, left right left ...
W United widzę miłość, a nie liczby, czaisz ?
Zawsze 100%
Awatar użytkownika
mlody_unw
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączenie: 26 Lut 2008, 13:26
Miejscowość: Uniejów

Postprzez matys on 11 Wrz 2008, 11:41

Grał ktoś w Soldier of Fortune Payback? Bo nie wiem, czy warto się tym interesować, bo to aż 36 partów. Na screenach wygląda super.

A jakby ktoś szukał jakiej gry na 2 wieczory to polecam Call of Juarez. Łatwa i krótka, ale grafika, muzyka i grywalność na wysokim poziomie.
My mate told me that I just don't understand irony.

Which was ironic because we were at a bus stop at the time.
Awatar użytkownika
matys
Gwiazda
Gwiazda

Dołączenie: 20 Lut 2008, 19:52
Miejscowość: Międzybrodzie
Postawił: 91 piw
Otrzymał: 263 piw za 146 wypowiedzi

Postprzez Zashi on 21 Wrz 2008, 11:34

matys - SoF:Payback, tak jak napisał, tylko ładnie wyglada. Jednak w porownaniu np. do Call of Duty 4 to grafika w SoF`ie jest niczym. Jesli chcesz kupic jakąś gre FPP i miec pewnosc, ze sporo ludzi bedzie w nia grało przez dlugi czas to kupuj CoD4. :P
Awatar użytkownika
Zashi
Nietykalny
Nietykalny

Dołączenie: 30 Maj 2006, 16:55
Miejscowość: Los Sathanes
Postawił: 13 piw

Postprzez Sayper on 13 Mar 2009, 13:16

jak ktos zacina w cs 1.6 to moj nick sayper1. dodajcie na steam i pykniemy razem kiedyś :] GLORY!
Awatar użytkownika
Sayper
Żółtodziób
Żółtodziób

Dołączenie: 26 Maj 2008, 17:41
Miejscowość: Gdynia
Otrzymał: 3 piw za 1 postach

Postprzez sebo205 on 22 Maj 2011, 12:31

Jak mi się nudzi to czasami sobie włączę Combat Arms w miarę fajna, kiedyś grałem też w Paradise Paintball.
CoD4 nie grałem ale widziałem u kolegi. Wyglądało fajnie.
Awatar użytkownika
sebo205
Pasjonat
Pasjonat

Dołączenie: 21 Paź 2010, 18:50
Postawił: 5 piw

Postprzez Breakthru on 19 Cze 2011, 23:51

To ja polecę http://battlefield.play4free.com/en/, gra "darmowa" (oparta o mikrotransakcje), jak ktoś się nie będzie napinać, że jakiś szczyl z dojczlandu za pół stówy ma lepszy karabin, to można się pobawić.

A jest co w BF najlepsze, pojazdy, czołgi, helikoptery szturmowe... (narazie tylko cztery mapy ale to otwarta Beta).
Jedna sprawa, nie bierzcie snajpera, w grze liczą się zdobywane flagi i w tym "recon" jest zwyczajnie nieprzydatny drużynie, a za darmo na jednym koncie można mieć tylko 2 postacie (klasy).

Radzio wspomniał o Americas Army, gra była fajna... (pierwsza w jaką grałem w której było na tyle realistycznie, że bez pomocy medyka po postrzale można się było wykrwawić na śmierć - i nie było respawnu, umierasz, czekasz aż się skończy runda) do wersji 3.x, która chyba do dziś nie pozbyła się wszystkich bugów.

Jeśli kogoś interesuje bardziej symulacja pola bitwy, niż strzelanka, polecam Armę 2. Za 15zł. jest w czerwcowym wydaniu specjalnym CDAction.
"Wydałem dużo pieniędzy na wódę, babki i szybkie samochody – resztę po prostu roztrwoniłem."
George Best
Awatar użytkownika
Breakthru
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączenie: 27 Sty 2008, 02:56
Postawił: 43 piw
Otrzymał: 37 piw za 24 wypowiedzi

Postprzez Ruuuuuuuuuud on 20 Cze 2011, 12:08

Pcheła napisał(a):Wolałem już Wolfenstein ET,

No coś genialnego :-D Ktos może grywa?
"Saha looks lively, Rooney is always a danger, Giggs is evergreen, and Scholes is linking it all up... Chelsea? Who are they?"

Daj każdemu dniu szansę stania się najpiękniejszym w całym twoim życiu. - Mark Twain
Awatar użytkownika
Ruuuuuuuuuud
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączenie: 26 Sty 2008, 13:55
Miejscowość: Starachowice
Postawił: 241 piw
Otrzymał: 22 piw za 16 wypowiedzi

Postprzez kojot on 20 Cze 2011, 12:12

Świetna gra , ze 3 lata grałem , sporo klanów etc. Nawet na Games TV byłem :) !
Jeśli byli by jacyś chętni do gry to może bym znów zaczął , bo samemu to tak nijak :|
who I am
Awatar użytkownika
kojot
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączenie: 24 Paź 2010, 15:53
Postawił: 77 piw
Otrzymał: 31 piw za 27 wypowiedzi

Następna

Powróć do Gry, Komputery i Internet