Prezydent napisał(a):Ja polecam TVU Player - przetestowane na milionach osób Ładnie chodzi, szybko się ładuje, nic nie zacina, po prostu elegancja Francja.

Kula napisał(a):1024 , 512 ale czy kB/s czy kb/s ? jedna litera a różnica ogromna. Mi tam niezawodnie działa Sopcast ( tylko tutaj jest Setanta ) , jak od nie odpali to TV Ants, w ostateczności TVUplayer

pablo napisał(a):A jaki masz internet?

Tomassen napisał(a):Ej ludzie pomóżcie bo mnie rozpi***oli zaraz :[ Włączam mp3 a ona mi się wyłącza po kilku chwilach :[ Baterie naładowane, format robiony w niedziele. O co kur** chodzi? :[

MariuszCarter napisał(a):Może ktoś mi polecić program do darmowego oglądania meczów Premier League
i Ligi Mistrzów oprócz SopCasta?

Miko napisał(a):Jak gram w Warcrafta 3 lub jak dziś grałem w FM 08 po prostu zresetował mi się komp. Znacie może jak naprawić ten problem. Troszkę jest to irytujące, na szczęście zdążyłem zapisać sezon

Powróć do Gry, Komputery i Internet
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - Alveo - Kurs Uwodzenia - chwilówki - glazura, kafelki - pozycjonowanie