Minh napisał(a):DziękowaćMa ktoś jeszcze jakiś sprawdzony program do obróbki filmów? Bo chcę zrobić kompilację ;] Tylko jakiś prosty w obsłudze ;p

Tomassen napisał(a):svhost.exe
Nie mam tego pliku, wyskakuje powiadomienie przy starcie systemu. Przejmować się czy nie?

radzio napisał(a):- albo masz/miałeś jakiegoś wirusa

Tomassen napisał(a):musze poprosić kumpla o zrobienie systemu hehe;d

Tomassen napisał(a):radzio napisał(a):- albo masz/miałeś jakiegoś wirusa
To jest najbardziej prawdopodobne...musze poprosić kumpla o zrobienie systemu hehe;d

radzio napisał(a):Ja Ci powiem, że najlepiej to zrób sobie formata, zainstaluj Windę od nowa i będzie git ;]

sebos_krk napisał(a):radzio napisał(a):Ja Ci powiem, że najlepiej to zrób sobie formata, zainstaluj Windę od nowa i będzie git ;]
Format to ostateczność. Zwykle to jest zbyt radykalne, ale są tacy, którzy go robią przy każdym problemie i wg mnie jest to błądPo co sobie zadawać dodatkowej pracy.

radzio napisał(a):Ja od roku nie formatowałem i Winda zaczyna się wlec....

sebos_krk napisał(a):radzio napisał(a):Ja od roku nie formatowałem i Winda zaczyna się wlec....
Ja od czterech i nic nie chodzi ani troszkę wolniej, choć potrzeba oczywiście trzymać porządek w rejestrze chociażby. Są do tego odpowiednie programyAle okresowy porządek na kompie dla mnie jest lepszy niż później zabawa z nową instalką.

Powróć do Gry, Komputery i Internet
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - obuwie robocze - materace - zakłady bukmacherskie online - VDW - parkiety