sebos_krk napisał(a):Szczególne przypadki jak ty

No ja już też dawno nie formatowałem. Ostatnio gadałem z kumplem, mówię, że dawno nie formatowałem i dobrze chodzi, a teraz buba
A Kaspersky'ego to ja mam
sebos_krk napisał(a):Szczególne przypadki jak ty

Joanna-Z napisał(a):Od niedawna posiadam HP Pavilion i jest jeden (jak się spodziewam banalny) problem. Konkretnie: przy próbie wpisania literki "ś" owa literka nie wyskakuje, ale pojawią się informacje techniczne kompa. No i cóż ja mam czynić? Nadmienię, że w panelu sterowania nie ma opcji zmiany tego klawisza.

Joanna-Z napisał(a):Od niedawna posiadam HP Pavilion i jest jeden (jak się spodziewam banalny) problem. Konkretnie: przy próbie wpisania literki "ś" owa literka nie wyskakuje, ale pojawią się informacje techniczne kompa. No i cóż ja mam czynić? Nadmienię, że w panelu sterowania nie ma opcji zmiany tego klawisza.

MU_fan napisał(a):Mianowicie mam pewien problem z moja nowa mp4. Ona chce włączać się tylko wtedy, gdy jest podłączona do USB bądź to gniazdka mimo że jest naładowana na maxa. Załóżmy biorę ją na miasto, na chwilę wyłączam i już nie mogę włączyć mimo że bateria jest naładowana. Co robić?

Powróć do Gry, Komputery i Internet
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - prepaid phone cards - Portale towarzyskie - Auto giełda - Planmeca - Karpacz kwatery