Zashi napisał(a):Znalazłem gre, ktora sie czasami (niezbyt czesto) przytnie na mym sprzecie. Jestem w szoku. Mowa o GTA IV. Wszystko ustawione na full detale i sie potrafi zaciac (na pikosekundy)Crysis, Far Cry 2, Call of Duty 4 i 5, GRID. Nic na full detalach nie cieło sie, a to cholerstwo...
Trzeba podkrecic kompa.
Zashi napisał(a):quad q6600 2,4Ghz (do podkrecenia na powietrznym chłodzeniu)
GeForce gtx 280 (nie bede podkrecał, bo firma Zotac zrobiła to fabrycznie; ewentualnie jak zaloze wodne chłodzenie)
4 gb ramu (2 x 2gb, niestety tylko 800 - byłem głupi kupujac to, w przyszlosci wymiana na 2 kostki po 2GB, moze jakies 1600 - teraz wchodza na rynek nawet wieksze, oczywiscie bedą z zadiatorkami).

radzio napisał(a):Zashi napisał(a):Znalazłem gre, ktora sie czasami (niezbyt czesto) przytnie na mym sprzecie. Jestem w szoku. Mowa o GTA IV. Wszystko ustawione na full detale i sie potrafi zaciac (na pikosekundy)Crysis, Far Cry 2, Call of Duty 4 i 5, GRID. Nic na full detalach nie cieło sie, a to cholerstwo...
Trzeba podkrecic kompa.
GTA IV podobno dopiero na komputerach, które dopiero powstaną rozwinie swoje skrzydła

Powróć do Gry, Komputery i Internet
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - konkursy - International Phone Card - Steroids - Konta młodzieżowe - prawnik olsztyn