Futbolowa napisał(a):Mnie ciekawi, czy jeśli ktoś jest ze mną w tej samej sieci [wiecie, osiedlowej], może 'dokopać' się do zawartości mojego komputera...?

pablo napisał(a):Najgorsze jest to, że po restarcie i odłączeniu pada, problem nadal występuje w każdej grze. Czy ktoś wie o co chodzi? Proszę o odp., naprawdę nie chce robić formata

pablo napisał(a):Myślisz, że nie umiem w googlach poszukać? Właśnie to mi nie działą i pytam się czy ktoś ma inne sposoby na ten problem.

pablo napisał(a):Właśnie nie mam Visty, dlatego nie mogłem tamtego zainstalować ;/
Karta graficzna: RADEAON 9200 Series

Viking napisał(a):Witam. Mały problem - skasowałem koszpo prostu pomyliłem się i zamiast "Opróżnij" wybrałem "Usuń". Na razie mam na pulpicie skrót, ale chce oryginał, da się odzyskać ; D ? Aha, odrazu bez na mysłu wlazłem w esporowanie pulpitu i opróżniłem kosz

Powróć do Gry, Komputery i Internet
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - kolczyki srebrne - Putzmeister - przetargi budowlane - Oczyszczanie organizmu - Tłumaczenia Poznań