Koszykarze Orlando Magic odnieśli wysokie zwycięstwo przed własną publicznością, wygrywając z Atlanta Hawks 121:87. Była to 29. wygrana "Magików" w tym sezonie.
Jednym z bohaterów spotkania był Polak Marcin Gortat, który w ciągu 20 minut i 41 sekund, jakie przebywał na parkiecie, zebrał aż piłek 12 (7 w ofensywie i 5 w defensywie). Jak się okazało był to najlepszy wynik spośród wszystkich zawodników grających w tym spotkaniu.
Gortat, który nie wyszedł w pierwszej piątce, zdobył także osiem punktów, trafiając cztery z ośmiu rzutów z dystansu. Dla Polaka był to 20. występ w tym sezonie.

Miko napisał(a):jednak trzeba przyznać, bycie pierwszym zmiennikiem Howarda to już pierwszy krok do podst "5". A Gortat rzadko zawodzi...
Miko napisał(a):Tylko, że Maciek Lampe dobrze gra teraz w rosyjskiej lidze, a ta należy do mocniejszych w Europie,

Tomek91 napisał(a):czego niestety nie można do końca powiedzieć o jurorach, którzy zbyt nisko ocenili wsad R.Fernandeza
M.T. napisał(a):Mam nadzieje że King James dotrzyma obietnicy i za rok będzie startował

Tomek91 napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=BnfiPLNh-Gk Rudy Fernandez- czy nie zasłużył tu na 50?
dende napisał(a):Ja też mam taką nadzieję. On może wykombinować coś ciekawego

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - adobe photoshop - zakłady bukmacherskie - zabawki edukacyjne - Betsson - program do wypełniania faktur