pablo napisał(a):Będzie oglądał ktoś dziś o 5.30?
Grzech opuścić narodowe przyszłe święto
pablo napisał(a):Będzie oglądał ktoś dziś o 5.30?

Sylvinha napisał(a):Trzeba zaznaczyć,że na niepowodzenie Roberta złożyły się: fatalna taktyka zespołu, problemy z silnikiem,
gdzieś od połowy wyścigu(brak przyspieszenia) no i na koniec uderzenie w tył bolidu wykonane przez
Kazuki Nakajime.
onet.pl napisał(a):Japończyk Kazuki Nakajima z Williamsa został ukarany za uderzenie podczas wyścigu o Grand Prix Australii bolidu Roberta Kubica, co w efekcie spowodowało, że Polak z BMW musiał wycofać się z rywalizacji.
Japończyk zostanie ukarany przesunięciem o 10 miejsc do tyłu na starcie wyścigu o Grand Prix Malezji.
Karę dyskwalifikacji nałożono natomiast na Rubensa Barrichello. Brazylijski kierowca Hondy opuścił aleję serwisową w niedozwolonym momencie - przy zapalonym czerwonym świetle.

Poz. Kierowca Zespół Czas
1 F.Massa Ferrari 1:35.748
2 K.Raikkonen Ferrari 1:36.230
3 H.Kovalainen McLaren 1:36.613
4 L.Hamilton McLaren 1:36.709
5 J.Trulli Toyota 1:36.711
6 R.Kubica BMW Sauber 1:36.727
7 N.Heidfeld BMW Sauber 1:36.753
8 M.Webber Red Bull 1:37.009
9 F.Alonso Renault 1:38.450
10 T.Glock Toyota 1:39.656
11 J.Button Honda 1:35.208
12 D.Coulthard Red Bull 1:35.408
13 N.Piquet Renault 1:35.562
14 R.Barrichello Honda 1:35.622
15 S.Vettel Toro Rosso 1:35.648
16 N.Rosberg Williams 1:35.670
17 G.Fisichella Force India 1:36.240
18 K. Nakajima Williams 1:36.388
19 S.Bourdais Toro Rosso 1:37.677
20 T.Sato Super Aguri 1:37.087
21 A.Sutil Force India 1:37.101
22 A.Davidson Super Aguri 1:37.481

radzio napisał(a):A ja tak offtopicowy powiem, że jestem zdania, iż Kubica w McLarenie odnosiłby większe sukcesy niż w BMW.
sport.pl napisał(a): Kierowcy McLarena - Lewis Hamilton i Heikki Kovalainen zostali przesunięci o 5 pozycji za przeszkadzanie rywalom podczas kwalifikacji. Oznacza to, że Robert Kubica w niedzielnym Grand Prix Malezji wystartuje z czwartej pozycji.

Miko napisał(a):Każdy zespół ma lidera, a liderem w BMW jest Heidfeld póki co, na razie to się nie zmieni.

Pogromca napisał(a):To oczywiste. Każdy osiągałby lepsze rezultaty w McLarenie niż w BMW.

Futbolowa napisał(a):Wyścig może nie tak emocjonujący, jak ten w Melbourne, ale na pewno ciekawy.
Futbolowa napisał(a):Jakby dominacja Ferrari i - mimo wszystko - McLarena nie była tak wyraźna, mielibyśmy zagwarantowane znakomite emocje aż do listopada
Miko napisał(a):Na Kubicy testowali wszystkie możliwe strategie tego wyścigu. Uwielbiam po prostu jak Heidfeld jest lepszy od polaka![]()
radzio napisał(a):A ja tak offtopicowy powiem, że jestem zdania, iż Kubica w McLarenie odnosiłby większe sukcesy niż w BMW. Dlaczego? Otóż myślę, że Niemcy Polaka mają w nosie i wolą aby wygrywał ich rodak niż Polak, w sumie to wiele moich znajomych jest podobnego zdania.
radzio napisał(a):No ale kurde, Kubica musi raz, czy dwa razy wygrać jakiś turniej to może wtedy przejrzą na oczy, że nasz rodak nie gęś i też jeździć jak Mistrz Świata potrafi
Miko napisał(a):Fakt, popieramNiemcy używają Kubicy jako królika doświadczalnego , gdyby mógł coś powiedzieć o taktyce BMW to z pewnością byłyby to cierpkie słowa ale w F1 trzeba mocno uważać co mówisz, i o kim. Każdy zespół ma lidera, a liderem w BMW jest Heidfeld póki co, na razie to się nie zmieni.
Pogromca napisał(a):Miko, to przewodnictwo Heidfelda w BMW może się niedługo skończyć, o ile Kubica powtórzy swoje szybkie okrążenia w kilku następnych wyścigach. Musi się on jednak przestrzec błędów, bo tak to już w sporcie jest, że w rzeczywistości wygrywa się dzięki defensywie.
radzio napisał(a):Jakoś takie Ferrari potrafi 2 zawodników w miara na równi traktować i jakoś potrafią tak zrobić, że 2 zawodników mają na podium

Tomassen napisał(a):A najbardziej to mi się śmiać chciało, jak Hamiltonowi koła zmieniali

Tomassen napisał(a):Ja osobiście wyścigu nie oglądałem, gdyż nie miałem niestety takiej możliwościjedynie końcówkę.
Miko napisał(a):Tomassen napisał(a):A najbardziej to mi się śmiać chciało, jak Hamiltonowi koła zmieniali
No 19,99 sekund na pit stopie

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - stacja pogodowa - projekty domów drewnianych - Opinie o kremach Eucerin - motywowanie pracowników szkolenie - Steroids