Minh napisał(a):I gdzie tu kurwa ktokolwiek napisał, że się nic nie stało?
A po co te nerwy? Forum jest po to by wyrażać opinie na dany na temat, a nie po to by udowadniać komuś, że jest idiotą
Minh napisał(a):LŚ to tylko turniej pomagający selekcjonować zawodników, a MŚ były prawdziwym celem
Tyle, że każda z reprezentacji również potraktowała LŚ jako turniej pomagający w wyborze zawodników do ważniejszych turniejów. LŚ w tym roku miała przygotować drużyny do Mundialu, więc jak wytłumaczyć tak niską pozycję Polski zarówno na Mistrzostwach jak i na LŚ?
Minh napisał(a):A ty co? Kiedyś zobaczyłeś newsa, że Polacy dostali w LŚ od Niemców, później wikipedia, i "A! ostatnio też tak było!", ale to już sprawdzić jakim składem grali to nie łaska?
W przeciwieństwie do Ciebie interesuję się siatkówką i zamiast przeglądać wikipedie na ten temat wolałem po prostu włączyć telewizor i oglądać mecz. Wiem, że skład był rezerwowy, bo nie przeczytałem tego - tak jak ty - z Internetu, tylko oglądałem.
Minh napisał(a): Castellani wszystko zjebał, jest chujowy
To jest twoja opinia nie moja. Ja lubię i szanuję Castellaniego, ale selekcjonera ocenia się po osiąganych wynikach, a nie po tym czy jest fajny czy nie.
Minh napisał(a):bo przegrał 3 mecze w 2 turniejach MŚ
Masz rację. Polska za kadencji Castellaniego rozegrała 2 turnieje MŚ
Jak już wspomniałem Castellaniego powinno oceniać się po wynikach. Nie może być sytuacji, że drużyna aspirująca o Mistrzostwo dostaje baty od Brazylii a zwłaszcza od Bułgarii. To powinny być wyrównane pojedynki, a były jednostronne. Nie uważam zwolniena Castellaniego za jedyne najlepsze rozwiązanie, ale trzeba poważnie zastanowić się nad jego przyszłością. Trzeba rozważyć ,,za" i ,,przeciw". Jeśli wynik będzie pozytywny, zostawmy Castellaniego, może faktycznie jest w stanie osiągać lepsze wyniki niż w tym roku.
To jest moja opinia, możesz się z nią zgadzać lub nie, ale nie powinieneś od razu na mnie najeżdżać