Hubercik napisał(a):Lasq, chodziło mi o to, że fart sprawił, że piłka po odbiciu się mu od rąk wyszła na róg a nie wpadła do bramki.
Hubercik napisał(a):Co jak co ale ekipa z C+ wymawia poprawnie nazwiska piłkarzy

Kris1908 napisał(a):Hubercik napisał(a):Lasq, chodziło mi o to, że fart sprawił, że piłka po odbiciu się mu od rąk wyszła na róg a nie wpadła do bramki.
I to jest powód do krytyki, aha. Wcześniej chwaliłeś De Geę za posiadanie farta.Hubercik napisał(a):Co jak co ale ekipa z C+ wymawia poprawnie nazwiska piłkarzy
Szczególnie imć Durda i jego "Smajling".

Pewny jest. Lubię takich. Coś mi się wydaje, że z całej gromadki bramkarzy, którym płacą na OT, duńczyk ma największy posłuch wśród defensorów

Anders Lindegaard skręcił kostkę i nie będzie mógł grać przez najbliższe cztery tygodnie, w związku z tym Sir Alex Ferguson ma dylemat kogo wystawić w bramce na mecz z Chelsea w niedzielę.
manusite.pl

Tomas napisał(a):A może Kuszczak, który ostatnio zagrał w meczu rezerw?

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - podłogi drewniane - Agencja PR - wakacje w grecji - Kątnice Turbinowe - Opisy GG