Czary napisał(a):Golden Cup już trwa i jest już po fazie grupowej.
Fakt
Czary napisał(a):Golden Cup już trwa i jest już po fazie grupowej.

RedLucas napisał(a): Tak poza tym, to może za wcześnie na takie opinie, ale Valencia powinien powoli się szykować, do tej listy "niewypałów" Fergusona.

fidain napisał(a):Niektórzy chyba zapominają jak zaczynali np. Evra czy Vidić. Takiego Naniego to jeszcze dwa miesiące temu wszyscy chcieli sprzedać za każde pieniądze a teraz nie możemy sobie wyobrazić podstawowej jedenastki. Dlatego apeluje: dajcie mu czas!

pan_opticum napisał(a):A jak to przeczyta i się zastosuje, to ludzie będą się nabijać, że próbuje pozabijać kibiców. Biorąc pod uwagę jego dorobek strzelecki, który jest ładny, nie ma co go pouczać. Tak samo z lewą nogą. Nie każdy jest obunożny jak Ronaldo. Giggs nie jest.

RedLucas napisał(a):Tylko ja między Vidiciem, Evrą, Nanim, a Valencią widzę jedną różnicę. Wspomniana trójka miała problem z przystosowanie się do gry w Anglii, lecz po każdym z nich było widać ogromny potencjał. Niestety, ja osobiście takiego potencjału w Antonio nie widzę. Jest cholernie szybki, ale nawet nie potrafi tego w 100% wykorzystywać. Owszem ma zajebiste dośrodkowanie, ale to najpierw trzeba sobie stworzyć pozycję, z czym często jest problem. O uderzeniu nie wspomnę, bo póki co nie widziałem jego choćby jednego dobrego strzału w barwach United.

tajwan napisał(a):Valencia może kiwki nie ma ale podstawowy zwód zna, czyli wzięcie na szybkość a to wsytarcza na 99% druzyn w premier league.

Miarą człowieka jest umiejętność zacentrowania. Zbudować dom, zasadzić drzewo czy spłodzić syna potrafi dziś każdy, ale tylko prawdziwy mężczyzna precyzyjnie dośrodkowuje w pełnym biegu
Trener Piechniczek

pan_opticum napisał(a):Cytat za: "Wilq Superbohater - Nie będę walczył z dinozaurem jak jakiś debil".

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - uTorrent - Egipt Last Minute - Endodoncja Kraków - unity diplomat - projekty domów