Kris1908 napisał(a):Vivat De Gea
Kris1908 napisał(a):Vivat De Gea

robaldo napisał(a):Ta sytuacja po tej pierwszej bramce, kiedy zaczął rozgrzewać się Lindegaard, to musi strasznie działać na psychikę.

Jaroldz napisał(a):Wkurza mnie Ferguson, który nie może się zdecydować, kto ma byc numerem 1. Ostatnio bronił Linda, aż tu nagle na mecz z LFC SAF wypuszcza DDG.

Jaroldz napisał(a):Ta sytuacja po tej pierwszej bramce, kiedy zaczął rozgrzewać się Lindegaard, to musi strasznie działać na psychikę

Jaroldz napisał(a):Dać bronić do końca sezonu Hiszpanowi

Foster napisał(a):De Gea dostał szansę w meczu pucharowym by pokazać, że pracuje nad swoim mankamentami. Niestety, to spotkanie pokazało, że młody Hiszpan nic nie zrobił. W chwili obecnej nie chce go widzieć w naszej bramce. Może sobie bronić w LE, gdzie nie będzie nikt go atakował w polu karnym.
Dobrą opcją byłoby wypożyczenie go do jakiegoś klubu z PL. Problem taki, że wątpię by go ktoś chciał, to pierwsze. A po drugie z Amosem jako rezerwowym zostać to trochę ryzykowne, no chyba, że się przepraszamy z Kuszczakiem.
Po transferze Davida spodziewałem się, że nie raz i nie dwa coś zawali. Nie spodziewałem się jednak, że będzie aż tak słabo na przedpolu. Trening, trening i jeszcze raz trening, a do tego ostra harówa na siłowni - inaczej nic z tego nie będzie.
Na dzień dzisiejszy Lindegaard to numer 1, który jest lepszym i pewniejszym bramkarzem na chwilę obecną. Na Davida jeszcze przyjdzie czas.

Jaroldz napisał(a):Duńczyk grał w meczach, w których mierzyliśmy się ze słabszymi rywalami.
Jaroldz napisał(a):Jak przyszło nam zagrać z Newcastle, to wpuścił trzy bramki, w tym przy jednej miał swój udział
Jaroldz napisał(a):Prawda jest taka, że Linda jest słabszym bramkarzem od DDG i z mniejszym potencjałem. Nadrabia tym, że zna język angielski i dłuższym pobytem w Anglii.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - projekty domów - Tanie bilety do Moskwy - Konkurs - Lampy do Wybielania - Motoryzacja