matys napisał(a):A nie mówiło się coś o 4 mln €?

Wypożyczony do zespołu Watford Tom Cleverley otrzymał tytuł najlepszego piłkarza sezonu "Szerszeni" podczas specjalnej uroczystości klubu z Vicarage Road.
Wypożyczony z Old Trafford Cleverley był w tym sezonie bardzo ważnym piłkarzem Watford. W 35 meczach zdobył on aż jedenaście goli, dzięki którym wciąż przewodzi liście strzelców klubu występującego w rozgrywkach The Championship.

Foster napisał(a):A przy okazji wypożyczonych graczy, Tosić powiedział, że chciałby zostać w Koln.

Lukas napisał(a):Nigdzie nie widziałem takiej wiadomości, dlatego chętnie poznam źródło.
"Mógłbym tutaj zostać, ale to zależy od Manchesteru United. Jeśli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać," - powiedział Zoran Tošić dla niemieckiej prasy.
"Moja rodzina czuje się tutaj jak w domu. Kibice tutaj są wspaniali. Po meczu z Bochum byłem zaskoczony tym, jak ludzie tutaj potrafią się cieszyć... Poza tym gram regularnie, a to był główny powód, dla którego tutaj przyszedłem."
"Nie ukrywam, że w przyszłości chciałbym grać w Lidze Mistrzów, ale jestem piłkarzem Manchesteru United i to wyłącznie do nich należy ta decyzja." - zakończył Tošić.
źródło: IMScouting.com

Newcastle United, które awansowało w tym sezonie do Premier League, jest zainteresowane pozyskaniem dwójki młodych zawodników Manchesteru United, Dannym Welbeckiem i Tomem Cleverleyem.

Zawodnik rezerw Manchesteru United, Matthew James został ponownie wypożyczony do zespołu z The Championship, Preston North End - donosi oficjalna strona Czerwonych Diabłów.

"Umowa została już potwierdzona. Zostało jeszcze tylko parę formalności" - powiedział menedżer Newcastle United, Chris Hughton.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - wózki 3w1 - Opinie o kremach Eucerin - Kątnice Turbinowe - projekty domów - Solaria Mapa Solarium Katowice