dybus_16 napisał(a):Myślę, że Manucho to utalentowany zawodnik i kiedy wroci z wypozyczenia do MU moze sie bardzo przydac naszemu zespołowi.

MUFC.pl napisał(a):Danny Simpson liczy na to, że jego kariera na Old Trafford jeszcze się nie zakończyła i po powrocie z Blackburn Rovers pozostanie piłkarzem Manchesteru United.
Młody obrońca cały obecny sezon spędzi na Ewood Park. Do tej pory w drużynie Blackburn Rovers rozegrał pięć meczów w Premiership. Simpson nie jest jednak pewien, czy za rok wciąż będzie na niego czekać miejsce w drużynie sir Alexa Fergusona.

gazeta.pl napisał(a):Liverpool przegrywa 2:4, Gomes potrzebował maski tlenowej
Tottenham, który w lidze radzi sobie słabo nie był faworytem spotkania z wiceliderem Premier League Liverpoolem. Jednak w 38. minucie spotkania gospodarze rozpoczęli wielkie strzelanie. Najpierw bramkę zdobył Roman Pawliuczenko. Później, jeszcze przed gwizdkiem kończącym pierwszą połowę spotkania, dwukrotnie do bramki Liverpoolu trafił Fraizer Campbell.
Drugą część meczu dobrze rozpoczęli piłkarze z Anfield Road. Kontaktowego gola w 49. minucie strzelił Damien Plessis. Piłkarze Tottenhamu odpowiedzieli trzy minuty później. Swoje drugie trafienie zaliczył Pawliuczenko. Nadzieję swojej drużynie w 63. minucie przywrócił Sami Hyypia, zdobywając bramkę głową. To jednak wszystko na co stać było w środę piłkarzy Liverpoolu.
W 72. minucie spotkania doszło do ostrego starcia pomiędzy bramkarzem Tottehamu Heurelho Gomesa i obrońcą Liverpoolu Phillipem Degenem. Bramkarz gospodarzy został zniesiony z boiska. Wyglądało to tym groźniej, że została podana mu maska tlenowa. Trener Tottenhamu uspokoił jednak wszystkich po meczu, mówiąc, że Gomesowi nic poważnego się nie stało.

Młody skrzydłowy Nottingham Forest, Lee Martin w najbliższym czasie wróci do Manchesteru United po zakończeniu swojego półrocznego wypożyczenia.
Martin, który przez całą rundę jesienną grał dla Forest, 28 grudnia zagra w meczu z Norwich City, po czym wróci na Old Trafford, gdzie ponownie rozpocznie treningi z zespołem Sir Alexa Fergusona.

Tylko czy Martin jest na tyle dobry by grać w pierwszym składzie?

Peterborough wypożyczyło z Manchesteru United Jamesa Chestera. Młody obrońca trafi tam na miesiąc. Po tym jak zadebiutował w barwach United w meczu z Derby trafi do League One, by zbierać cenne doświadczenie.
Manager Peterborough, Darren Ferguson... poprosił swojego ojca Sir Alexa, by ten zgodził się na takie rozwiązanie, gdyż w wyniku kontuzji stracił Craiga Morgana.

manusite.pl napisał(a):Napastnik Manchesteru United, który obecnie znajduje się na wypożyczeniu w Partizanie Belgrad - Adem Ljajić przyznał, że jest zachwycony sposobem w jaki sposób prowadzone są treningi na Old Trafford.
Mimo, że 17-latek póki co gra jeszcze w Serbii, w wolnych chwilach przylatuje do Anglii, aby potrenować wraz z pierwszym zespołem Czerwonych Diabłów.
"Poziom treningów w Anglii jest naprawdę wysoki. Mam tu przyjemność ćwiczyć wraz ze świetnymi zawodnikami, lecz główna różnica polega na tym, że treningi są dużo szybsze" - powiedział młody Serb.
"Naprawdę polubiłem tego typu zajęcia, jednak najważniejsze jest to, że wiem już czego oczekiwać, gdy przeniosę się tu na stałe." - dodał.
Ljajić zdradził, że jego rodak, Nemanja Vidić oprowadził go już po Machesterze.
"Spędziliśmy ze sobą sporo czasu, a ja w między czasie zdążyłem choć trochę poznać Manchester. To dla mnie bardzo ważne, że gra tu Nemanja. Początki zawsze są trudne, a z nim będzie mi o wiele łatwiej." - zakończył.

QPR have signed Argentine midfielder Alejandro Faurlin for £3.5million.
The 22-year-old has agreed a three-year contract, subject to international clearance.
Boss Jim Magilton said: "I believe he will be a valuable addition to the squad."
Rangers are also set to take young Manchester United defender Richard Eckersley on loan for the whole of next season.

matys napisał(a):I tak przy okazji, co z Simpsonem?
fidain napisał(a):w meczu z Hull bardzo dobre wrażenie zrobił na mnie Ritchie de Laet. Co prawda grał wtedy na lewej obronie ale z tego co wyczytałem to może on występować na wszystkich pozycjach defensywnych w tym na PO. A jeśli Evrze nie strzeli do łba coś głupiego to prawdopodobnie w najbliższych latach w United łatwiej będzie się przebić do składu na prawej niż na lewej stronie.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - powiadomienia sms - Wczasy - kajaki krutynia - Gry hazardowe - public relations