Wypożyczony do Gillingham Febian Brandy ze względu na kontuzję musi wcześniej wrócić na Old Trafford, gdyż uraz wykluczy go z gry na najbliższe co najmniej dwa, a może nawet cztery tygodnie.
Brandy nabawił się urazu w ostatnim meczu ligowym, przegranym przez Gillingham 1:3 z Leyton Orient. W dotychczasowych sześciu występach dla swojego zespołu 20-letni napastnik Manchesteru United strzelił 6 goli.

Foster26 napisał(a):W dotychczasowych sześciu występach dla swojego zespołu 20-letni napastnik Manchesteru United strzelił 6

"Teraz ludzie mówią, że warto zostać w Manchesterze United, bo mają problemy z obrońcami, ale niedługo oni wrócą do dyspozycji, więc problem się rozwiąże. Mój kontrakt z United wygasa za sześć miesięcy, więc niedługo się okaże, czy zostanę w klubie. Na razie nie wiem nic na ten temat."
"Muszę przyznać, że w Newcastle jestem bardzo szczęśliwy i jeśli kluby dojdą do porozumienia, to jak najbardziej chcę tutaj zostać. Póki co nie ma żadnego ruchu ze strony Man United. Mój agent podjął już pierwsze kroki w tej sprawie i niedługo okaże się, czy będą chcieli przedłużyć umowę, czy pozostanę w Newcastle."
"Nie chcę zrobić czegoś, co uwięzi mnie w klubie. Na razie skupiam się na tym, aby jak najlepiej wypaść w ostatnich meczach podczas mojego wypożyczenia, a w styczniu wszystko się wyjaśni. Mogę zarówno wrócić do United, jak też pozostać tutaj. Na razie życzę sobie miło spędzonych świąt Bożego Narodzenia i urodzinowego prezentu" - dodał Simpson, który 4 stycznia skończy 23 lata.

Tomek91 napisał(a):Na jak długo został wypożyczony?

Tomek91 napisał(a):W hierarchii napastników z pierwszego składu spadł na 4 pozycję po przyjściu Dioufa

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - Zastrzeżenie logo, znaku firmy - spływy weekendowe - program do wypełniania faktur - Mapa Europy - wystrój domu