Pod koniec spotkania Fryers musiał jednak opuścić spotkanie, ze względu na odniesiony uraz. Jego miejsce na środku obrony zajął Dimityr Berbatow. Owen uważa, jednak, iż widok Berbatowa na obronie to dla niego nic nowego.
"Robi to dosyć często na treningach, więc wiedzieliśmy, że sobie poradzi" - wyjawił Michael. "On uważa, że z powodzeniem może grać na środku obrony, więc kiedy straciliśmy Zekiego, nie byłem zdziwiony pojawieniem się Berby na środku obrony!"

Taki rezerwowy to skarb
Wiele klubów chciałoby mieć takiego gracza na ławce rezerwowych

Berbatov tov tov tov
He told to city to fuck off
Berbatov tov tov tov
He showed spurs he was boss
£30m we don’t mind, he’s now wearing number 9
Berbatov tov tov tov
He told to city to fuck off!

Sir Alex Ferguson na dzisiejszej konferencji prasowej powiedział, że nie może zagwarantować Dymitrowi Berbatowowi regularnej gry w Manchesterze United, ale zaproponuje mu roczne przedłużenie kontraktu.
Były napastnik Tottenhamu Hotspur w ubiegłym sezonie zdobył koronę króla strzelców w Premier League, ale w tym roku nie może przebić się do podstawowego składu, nawet pomimo strzelenia kilku ważnych bramek w okresie świąteczno-noworocznym.
"Dymitr być może jutro zagra, ale w ataku mam kilka ciekawych opcji i nie ma gwarancji" - powiedział Ferguson na konferencji prasowej w Bilbao. "Sytuacja z jego kontraktem wygląda tak, że skorzystamy z zapisu o możliwości przedłużenia umowy o dodatkowy rok. Rozmawiałem z nim i wiem, że chce regularnie grać, przez co na pewno będziemy go brać pod uwagę w końcówce sezonu."
"W obecnej chwili zostaje piłkarzem Manchesteru United, ale słyszymy co do nas mówi. Myślę, że jest zaniepokojony faktem, iż nie gra wystarczająco dużo w pierwszym zespole. Trudno mi zagwarantować mu grę, a wcale mnie nie dziwi, że jako 31-latek na to liczy. Może to doprowadzić do tego, że będzie musiał poszukać sobie gry gdzieś indziej."
źródło : manusite.pl

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - Darmowe Etui na okulary - objawy ciąży - argi power - Szkoła Rodzenia - Warszawa - neoangin