Jonny Evans

Dyskusje na temat zawodników Manchesteru United.

Re: Jonny Evans

Postprzez sebos_krk on 22 Gru 2011, 17:41

Prawda jest taka, że ma charakter. Chciałbym, żeby wrócił na właściwą ścieżkę.

Fan United od 1992 roku
sebos_krk za ten post dostaje piwo od: Foster, Lasq, panopticum
Awatar użytkownika
sebos_krk
Nietykalny
Nietykalny

Dołączenie: 26 Sty 2008, 12:54
Miejscowość: Stołeczne Królewskie Miasto Kraków
Postawił: 218 piw
Otrzymał: 178 piw za 120 wypowiedzi

Postprzez michal85 on 15 Sty 2012, 14:43

W 60-ciu % spotkań, w których zagrał Jonny United zachowało czyste konto. Najlepszy wynik pośród wszystkich naszych zawodników.
Awatar użytkownika
michal85
Gwiazda
Gwiazda

Dołączenie: 26 Sty 2008, 14:55
Miejscowość: Rzeszów
Postawił: 42 piw
Otrzymał: 167 piw za 103 wypowiedzi

Postprzez michal85 on 27 Lut 2012, 13:51

Najlepszy jego sezon w karierze i...chyba nasz najlepszy obrońca w tym sezonie. Do niedawna jeszcze można było mówić, że jego słabszą stroną są pojedynki fizyczne, gra w powietrzu ale w ostatnich miesiącach i w tych elementach znacznie się poprawił.

Jak to we futbolu wszystko może się nagle zmienić. Jeszcze do niedawna niejden oddałby za dopłatą Evansa do Barcy za Pique, a teraz? Hiszpan kaleczy raz za razem a Jonny wyrasta na postać kluczową w naszej drużynie.
michal85 za ten post dostaje piwo od: Cepilek
Awatar użytkownika
michal85
Gwiazda
Gwiazda

Dołączenie: 26 Sty 2008, 14:55
Miejscowość: Rzeszów
Postawił: 42 piw
Otrzymał: 167 piw za 103 wypowiedzi

Postprzez Hubercik on 27 Lut 2012, 16:11

To co mi się najbardziej podoba u Jonnego to chyba jego umiejętność dawania długich piłek i robi to i lewą i prawą nogą.
Płacz, nie wstydź się łez, POWSTAŃ!!
Awatar użytkownika
Hubercik
Weteran
Weteran

Dołączenie: 19 Lip 2011, 23:03
Miejscowość: Busko - Zdrój
Postawił: 66 piw
Otrzymał: 42 piw za 37 wypowiedzi

Postprzez Foster on 27 Lut 2012, 17:44

Tak naprawdę jedynym takim poważnym mankamentem Irlandczyka jest fakt, że potrzebuje mieć koło siebie kogoś z większym bagażem doświadczenia, kogoś przy którym czuje się pewnie. Jednak z czasem i to przyjdzie, bo tak naprawdę to tylko kwestia doświadczenia, czyli w tym przypadku czasu.

Jestem bardzo zadowolony, że Evans się pozbierał. Chłopak pokazał, że ma charakter, a tego się wyuczyć nie da. Wszystko to co go spotkało w ostatnim czasie pozwoliło mu dojść tam gdzie jest teraz, a jestem pewien, że za jakiś czas będzie jeszcze wyżej. Duża też w tym zasługa Fergusona, który konsekwentnie stawiał na Irlandczyka, pokazując tym samym, że ciągle w niego wierzy.
<ONE CLUB> <MANCHESTER UNITED> <ONE LOVE>
Mój blog:
http://pilkarskiswiatpatryka.blogspot.com/
Awatar użytkownika
Foster
Nietykalny
Nietykalny

Dołączenie: 24 Cze 2008, 10:52
Miejscowość: Racibórz
Postawił: 316 piw
Otrzymał: 225 piw za 162 wypowiedzi

Postprzez Lukas on 27 Lut 2012, 17:51

Jonny przebojem wdarł się do naszego składu i prezentował niesamowity poziom, później nadeszła obniżka formy i głupie, proste błędy. Wiadomo było że Evans ma odpowiednie umiejętności by gościć w pierwszym składzie United, bo przecież nie zapomniał jak się dobrze gra, potrzeba mu było więcej pracy i sumienności. Teraz widzimy owoc ciężkiej pracy Irlandczyka i z wielką przyjemnością patrzy się na jego grę. Oby tak dalej.
Nikt i nic na świecie nie wywołuje u mnie tyle emocji co Manchester United.
I za to kocham ten klub.
Awatar użytkownika
Lukas
Weteran
Weteran

Dołączenie: 29 Sty 2008, 16:10
Miejscowość: Lejno/Lublin
Postawił: 73 piw
Otrzymał: 54 piw za 32 wypowiedzi

Poprzednia

Powróć do Kadra