6. JONNY EVANS
Data urodzenia: 02 Styczeń 1988
Miejsce urodzenia: Belfast, Irlandia Północna
Narodowość: Irlandczyk Pół.
Pozycja: Obrońca
Wzrost: 188 cm
Poprzedni klub: wychowanek
Debiut w MU: 26 Wrzesień 2007 v Coventry City (H)

Dyezly napisał(a):Johny'ego Evansa "wyprodukowała" szkółka juniorów Manchcesteru, ale głónie w celach sprzedaży ( lub wypożyczenia ,w czym nie widzę wiekszego sensu, ponieważ nic na nim w ten sposób nie zarobimy xD )

mufc.pl napisał(a):Jonny Evans przyznał, że nie wyklucza transferu definitywnego do drużyny Sunderlandu, gdzie przebywa obecnie na wypożyczeniu. Młody obrońca oświadczył, że gdyby Roy Keane był zainteresowany sprowadzeniem go na Stadium of Light trudno byłoby mu odrzucić taką ofertę.
"Jestem zadowolony z wyzwań, jakie są mi stawiane w Sunderlandzie i zdecydowanie byłbym zainteresowany transferem definitywnym. Trener zawsze mówił, że cieszyłby się z mojego powrotu do drużyny" - powiedział Evans.
"To duży komplement, kiedy Roy Keane mówi, że chciałby mnie sprowadzić do tak dużego klubu, jakim jest Sunderland. Myślę, że kiedy nadejdzie odpowiednia chwila Manchester United i Sunderland przedyskutują całą sprawę. Mógłbym nie mieć wybory, gdyby sir Alex Ferguson powiedział, że Sunderland złożył ofertę i mogę odejść."
20-latek podziękował także za wsparcie, jakiego udzielił mu Gary Neville w czasie, gdy był on oskarżony o gwałt na 26-letniej kobiecie - "Przez ostatnie kilka miesięcy Gary zachował się w stosunku do mnie fantastycznie. Pokazał, że jest naprawdę dobrym kapitanem Manchesteru United pomimo tego, że teraz nie gra z powodu kontuzji."

maju napisał(a):ale na ponad drugie tyle wyceniany jest Aguerro. Jemu jednak dano szansę, a Evans błąka się po Sunderlandach ;/

sebos_krk napisał(a):Jeśli w wieku 20 lat imponuje taką dojrzałością i spokojem w grze to w miarę zdobywania doświadczenia może stawać się tylko lepszy.

sobos_krk napisał(a):W przyszłości będzie piłkarzem klasy Rio Ferdinanda.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - Wczasy Egipt - Kątnice Turbinowe - Koparka łańcuchowa - rozwój osobisty - kwatery nad morzem