fidain napisał(a):(poza Guardiolą oczywiście)
A ja myślę, że Guardiola to cienias i nie ma zbyt dużych umiejętności. Według mnie sukcesy Barcy nie są za sprawą Guardioli tylko składu.
fidain napisał(a):(poza Guardiolą oczywiście)

fidain napisał(a):
Ostatnio jest zresztą takowych wysyp (Ince, Adams, Shearer, Keano itd.) a z tych co się sprawdzili (poza Guardiolą oczywiście) to wymienić można jeszcze co najwyżej Zolę.

erni13 napisał(a):a w Everton trenuje około 5 lat

truered napisał(a): Ciekawostka:
Prezydent klubu Sunderland AFC, bodajze Niall Quinn przechadzał sie po boisku podczas treningu pierwszej drużyny. Zdziwiony powagą zawodników na treningu oraz podczas rozgrzewki, spytał Keane'a czemu zawodnicy wogóle sie nie uśmiechaja. A Mistrz Ciętej Riposty Keane odpowiada:
-Jak się mają tu zabawiać to im zamów klauna Pippo, a jak chcą trenować to zostaw ich mnie.
Bezbłędny:)

"Rozważam objęcie posady trenera w Manchesterze United, jednak sam klub musi tego chcieć bym zastąpił Fergusona."
"Jeśli wybiorą taką opcję, na pewno się zgodzę."
"Lubię Anglię, fani stwarzają nieprawdopodobną atmosferę na trybunach" - powiedział w wywiadzie dla Daily Mail.

Tomassen napisał(a):Ja póki co nie widzę lepszego kandydata na jego miejsce...

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - Kotły - darmowy CMS - kadry i płace poznań - unibet - hotel kraków