7. MICHAEL OWEN
Data urodzenia: 14 Grudzień 1979
Miejsce urodzenia: Chester, Anglia
Narodowość: Anglik
Pozycja: Napastnik
Wzrost: 173 cm
Poprzedni klub: Newcastle United
Debiut w MU: 09 Sierpień 2009 v Chelsea (N)

- Ledwo rozpocząłem rozmowy z innym klubami, kiedy nagle, nie wiadomo skąd, zadzwonił do mnie sir Alex. Działo się to w środowe popołudnie. Zaprosił mnie na śniadanie, podczas którego powiedział mi, że chce podpisać ze mną kontrakt. Zgodziłem się bez chwili zastanowienia - mówił wyraźnie zadowolony 29-latek.
- To dla mnie fantastyczna okazja, którą chwytam obiema rękami. Nie mogę się doczekać momentu wybiegnięcia na boisko w koszulce Manchesteru United. Mam szczęście, że poznałem już wielu piłkarzy grających tutaj na co dzień.
- W zeszłym roku opuściłem cały proces przygotowawczy do nowego sezonu, więc cieszę się, że teraz będę mógł uczestniczyć w zajęciach w Carrington od pierwszego dnia. Chcę podziekować sir Aleksowi za wiarę, jaką we mnie pokłada i daję mu gwarancję, że odwdzięczę się bramkami i udanymi występami.

fidain napisał(a):Jak strzeli zwycięskiego gola na Anfield to może nawet zmienię do niego stosunek

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - sposoby na jędrny biust - Baterie łazienkowe - tworzenie stron www - projekty domów - Leczenie uzależnień