13. PARK JI-SUNG
Data urodzenia: 25 Luty 1981
Miejsce urodzenia: Seul, Korea Południowa
Narodowość: Koreańczyk
Pozycja: Pomocnik
Wzrost: 175 cm
Poprzedni klub: PSV Eindhoven
Debiut w MU: 09 Sierpień 2005 v Debreceni (H)

Ty widzisz to co piszesz? Co ma Park do Fletchera?Freds napisał(a):Ja nie przepadam za Parkiem, choć dobrze gra, bo jest zagrożeniem dla Fletchera, a to jeden z moich ulubionych piłkarzy United i chciałbym by grał jak najczęściej.

Nie przeczę, zapomniałem dodać, ale na środku też grał, w zeszłym sezonie, chyba we 2 meczach z tego co pamiętam, Fletcher to zresztą też teoretycznie na środek lub prawe skrzydło, co innego że za często tam nie gra. Nie wiem czy wiesz, ale Park na początku był defensywnym pomocnikiem, potem dopiero został skrzydłowym i teraz może grać na całej linii pomocy.Giggsy napisał(a):Park to skrzydłowy,
Coś ci to myślenie nie wychodziTak myślałem. Pałętasz się po róźnych forach United, nie mając pojęcia o tym klubie.

Freds napisał(a):Nie wiem czy wiesz, ale Park na początku był defensywnym pomocnikiem, potem dopiero został skrzydłowym i teraz może grać na całej linii pomocy.

Nie przeczę, zapomniałem dodać, ale na środku też grał, w zeszłym sezonie, chyba we 2 meczach z tego co pamiętam

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - Biżuteria artystyczna - Bet365 - Zegarki Suunto - calling card - kwatery nad morzem