Cesar jakoś mi nie podchodzi natomiast Lopez mógłby być ewentualną opcją na przyszłość. Ale Akinfeyev byłby chyba tym, który na wiele lat godnie broniłby dostępu do bramki Czerwonych Diabłów.

michal85 napisał(a): Foster to bardzo niedoświadczony bramkarz, a do tego grający raz na kilka miesięcy. Czego się można spodziewać?
czerwonediably napisał(a):Chciałym zeby po odejsciu Edwina United kupi kogos z nich Julio Cesara z interu, Diego Lopeza z Villarreal i ten co borni w rep. rosji zapomniałem jak sie nazywa

michal85 napisał(a):A ja jestem zdania, że trzeba wybrać jednego bramkarz z większym potencjałem (IMO jest nim Foster) i dać mu kilka meczów z rzędu, aby nabrał pewności siebie.
michal85 napisał(a):Foster to bardzo niedoświadczony bramkarz, a do tego grający raz na kilka miesięcy. Czego się można spodziewać?

Richard napisał(a):Tyle tylko, że taki Kuszczak, aż takich błędów nie popełnia, mimo tego, że gra nawet mniej niż Foster.

Minh napisał(a):Kuszczak od 2007 roku, czyli od kiedy w klubie jest też Foster, zagrał 2 razy więcej meczy od Anglika.
Minh napisał(a): Nie możemy tak tasować bramkarzami, że jak jeden zawali jeden mecz (tak na dobrą sprawę o nic, a połowa z Was już chce go wypierdolić) to wchodzi drugi.

Chudy napisał(a): W dodatku największą wtopę życia zaliczył dawno temu, więc limit ma wykorzystany.
matys napisał(a):W sumie im szybciej się SAF przekona, że potrzebujemy nowego bramkarza tym lepiej.

Richard napisał(a):A to, że za długo czeka z wybiciem piłki, stoi i liczy, że któryś z piłkarzy drużyny przeciwnej podbiegnie do niego chyba nie ma nic wspólnego z brakiem regularnej gry? Podobnie gra nogami. Wydaje mi się, że ten element można w pełni wyćwiczyć na treningu.
matys napisał(a):Kuszczak=Foster.
Czary napisał(a):Warto by było zatrudnić zawodnika, który już po tym sezonie mógłby pozwolić na przejście VDS na emeryturę, a takim zawodnikiem mógłby być Jaaskalainen.

Czary napisał(a):Obawiam się, że to właśnie Foster zagra w kolejnym meczu w lidze (chociaż wolałbym zobaczyć Tomka).
Lekarze reprezentacji Anglii twierdzą, że bramkarz Manchesteru United został kontuzjowany podczas spotkania o Tarczę Dobroczynności przeciwko Chelsea. Uraz spowodował, że został on wycofany z kadry Anglii na najbliższe spotkanie towarzyskie przeciwko Holandii. W jego miejsce powołany został Joe Hart przebywający na wypożyczeniu w Birmingham City.

Tomek91 napisał(a):Foster ponoć doznał w niedzielę jakiegoś urazu i wycofali go z kadry, więc możliwe, że opuści mecz z Birmingham, więc jakby nie patrzeć twoje życzenie się spełni![]()

Mata napisał(a):Nawet jeśli coś mu jest, to znając życie do niedzieli cudownie wyzdrowieje Oby nie!

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - Mustela - Gry hazardowe - Converse - ANGIELSKI NA BEMOWIE - Biżuteria artystyczna