Oldham 0-3 Man Utd (
Brandy, Hewson, King)
Ben Amos - Rafael da Silva(45' Joshua King), Scott Wotton, Oliver Gill, Fabio da Silva - Gabriel Obertan(45' Magnus Eikrem), Matty James, Sam Hewson(60' William Keane), Oliver Norwood, Robbie Brady - Febian Brandy.
Po raz pierwszy bez jakichkolwiek problemów mogłem zobaczyć mecz rezerw, także co nie co o meczu napisze

Łatwe zwycięstwo młodych Diabełków, przeważali przez większość meczu, jedynie na początku II połowie gospodarze nas trochę przycisnęli. Wynik mógł być wyższy, James trafił w słupek, Eikrem groźnie uderzał ze dwa razy, Hewson próbował swojej szansy również.
Obertan zaliczył udany debiut, walczył, grał bardzo zespołowe, dwie ładne akcje z pierwszej piłki. Dobry technicznie, piłka mu się ładnie do nogi klei, sporo widzi, zobaczymy, ale wydaje mi się, że może coś z niego być.
Maty James - mam nadzieję, że w najbliższym czasie zadebiutuje w pierwszej drużynie. Bardzo dobre zawody, świetnie pracował w defensywie, dobrze rozgrywał. Spory przegląd pola, nie boi się podjąć ryzyka, niezwykle dokładny. Wybiegany jest chłopak, zasuwa tam i z powrotem.
King prócz bramki nic ciekawego. Eikrem całkiem całkiem. Norwood ładnie w I połowie, potem zgasł. Amos to co miał wybronić to wybronił, dobra gra nogami.
Cieszy powrót Rafałka, dobrze w defensywie, troszkę niecelnych podań, ale najważniejsze, że jest już zdrów. Fabio solidnie.