no to Benitez się wnerwi... bo Ferguson ma lepsze kontakty i sobie na pogadanki z Premierem Wielkiej Brytanii robi

gandalfblu napisał(a):Mi sie wydaje że trenerem zostanie Jose Mourinho ponieważ jest to jeden z największy motywatorów w piłce i potrafi radzić sobie z gwiazdami. Też bym chciał aby trenerem był jakiś nasz wychowanek ale nie sądzę aby to było realne przynajmniej teraz. Po SAF trenerem będzie mogła być tylko wielka osobowość piłki z doświadczeniem w prowadzeniu wielkich klubów.

branka napisał(a):czy Ole będzie miał taki autorytet jak sir Alex?

Janczar napisał(a):gandalfblu napisał(a):Mi sie wydaje że trenerem zostanie Jose Mourinho ponieważ jest to jeden z największy motywatorów w piłce i potrafi radzić sobie z gwiazdami. Też bym chciał aby trenerem był jakiś nasz wychowanek ale nie sądzę aby to było realne przynajmniej teraz. Po SAF trenerem będzie mogła być tylko wielka osobowość piłki z doświadczeniem w prowadzeniu wielkich klubów.
Jose trenerem Manchester United?? naprawde tak myślisz?? nie sądze żeby on kiedyolwiek trenował nasz zespuł, jak dla mnie to on poprostu na OT nie pasuje.
PS: A to SAF ma odejść z Manchester United, czy jak?? powiedzcie bo nie jestem w temacie, nic o tym nie słyszałem

branka napisał(a):A tak wracając do sir Alexa powiedział odnośnie dzisiejszego meczu Chelsea - Liverpool, że chciałby aby obie drużyny przegrały

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - Czarter Jachtów Mazury - kadry i płace poznań - apartamenty zakopane - Spływy kajakowe - bilety i loty do Londynu