daniel napisał(a):
Dom zły + Rewers - dawno nie widziałem tak dobrego polskiego kina!
No i klasyk, to w sumie odświeżyłem - Wniebowzięci! 11/10.

Chudy napisał(a):Jak dla mnie Rewers bardzo słaby, strasznie naiwny. Widać że był robiony pod zachodnią publiczność, gdyż kto uwierzy że w tamtych lata od tak agent UB może zniknąć? bądź zostać zabity przez 2 babki.

daniel napisał(a):
Inside man - Wypas, ogólnie uwielbiam Denzela. Taki twardziel ale na luzie. Film wciąga, zaskakuje jako tako ale wciąga.

W wieku 84 lat zmarł w niedzielę aktor filmowy Leslie Nielsen, znany głównie ze swych ról komediowych.
Jak powiedział jego agent John S. Kelly, Nielsen zmarł w szpitalu w pobliżu jego domu w Fort Lauderdale, na Florydzie, gdzie znalazł się z powodu komplikacji wynikających z zapalenia płuc.
Nielsen, który urodził się w Kanadzie, rozpoczął karierę aktorską w Nowym Jorku, gdzie wystąpił w ponad 150 widowiskach telewizyjnych.
W połowie lat 50. ub. wieku przyjechał do Hollywood. Początkowo występował w filmach przygodowych i dramatach a także w licznych serialach telewizyjnych.
Największą popularność zyskały mu jednak role komediowe, zwłaszcza w serii filmów "Naga Broń", w których kreował postać niezdarnego policjanta Franka Drebina oraz lekarza w filmie "Czy leci z nami pilot ?".

matys napisał(a):E: Ale zajebałem teraz, Grindhouse i Planet Terror, to jeden film jest.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - wynajem aut trójmiasto - spływy weekendowe - philippines calling card - przeprowadzki kraków - Steroids