Tomassen napisał(a):Dech mi zaparło, gdy pierwszy raz obejrzałem te filmy. W jedynce najbardziej podobała mi się Moria i Lothlorien, w dwójce Bitwa o Helmowy Jar, a w trójce no to oczywiście Bitwa na Polach Pelennoru i ujęcie Minas Tirith z lotu ptaka, a także koronacja Aragorna. Po prostu jestem zakochany w tej trylogii

Pewnie coś mi się jeszcze przypomni, ale RAdzio poleca ogrodnika jakiegoś to muszę zobaczyc

radzio napisał(a):A ja powiem tyle:
Dzisiaj o 21 zaczął się w TVN "Wierny ogrodnik" - genialny film.
2 lutego 2007 o 21 na TVN będzie lecieć "Zapach kobiety" - jak ktoś nie oglądał to lepiej niech sobie zapisze w telefonie żeby mu przypomniał, a osoby które oglądały już pewnie się szykują do obejrzenia ponownie. Al Pacino w zajefajnej kreacji i ogólnie coś pięknego.

Prezydent napisał(a):-Pulp Fiction,
-Wściekłe Psy
-4 pokoje, od razu widać, że gustuję w Tarantino (Grindhouse vol. 1 również polecam)

radzio napisał(a):2 lutego 2007 o 21 na TVN będzie lecieć "Zapach kobiety" - jak ktoś nie oglądał to lepiej niech sobie zapisze w telefonie żeby mu przypomniał, a osoby które oglądały już pewnie się szykują do obejrzenia ponownie. Al Pacino w zajefajnej kreacji i ogólnie coś pięknego.

Futbolowa napisał(a):A widział ktoś 'Życie na podsłuchu', czy tylko ja taki odszczepieniec jestem [kogo pytam, nikt nie widział ]. Niestety nie grali go w polskich kinach. Moja szkoła zamówiła seans w miejscowym kinie offowym. Genialny film.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - Perfumy - Kiteboarding - Koparka łańcuchowa - Kredyt konsolidacyjny - części land rover