Ten facet wygra ten program. Ale to nie głos zachwyca najbardziej ludzi, a jego wrażliwość. Polacy są spragnieni wrażliwych, prawdziwych artystów. Wszyscy tęsknią za Czesiem, Grzesiem i Ryśkiem... imię "Gienek" idealnie wplasowuje się w tą kolekcję sław poczciwych i prawdziwych artystów. To jest powód, dla którego ludzie kochają Loskę. Jest trochę jak wspomnienie ubiegłej epoki, za którą wbrew pozorom wszyscy bardzo tęsknią !

Szymcio napisał(a):iech go chuj pański strzeli i krew nagła zaleje za zjebanie wyjątkowo pięknej piosenki. Za wysokie progi, Szpaczku.
Szymcio napisał(a):Ada z Trzetrzelewską również były fantastyczne.
Szymcio napisał(a):No po prostu miałem ochotę wstać przed telewizorem i bić im brawo.
Szymcio napisał(a):Będzie mi towarzyszyć podczas czyszczenia kuwety mojego kota.

"Babe I'm gonna leave You"

kojot napisał(a):A piosenkę z Maleńczukiem skąd ściągaliście jeśli można wiedzieć![]()
Hotwarty napisał(a):Może się mylę, ale chyba żaden uczestnik tego typu programu w Polsce nie wywołał u ludzi tak dużych nadziei, że po programie da sobie radę, nie spieprzy danej szansy i nagra świetną płytę. Gość jest skazany na sukces i mam nadzieje, że Sony BMG tego nie zepsuje i nie będą próbować go zmieniać. Ludzie wybrali go takiego jakim jest, a nie takiego jakim może się stać po obróbce.
Hotwarty napisał(a):Kuba odesłał w domach jurorskich Anie Kłys
Hotwarty napisał(a):Kapitalne Dziewczyny (...) A lajfy to już popisy Gienka i Dziewczyn.
Chudy napisał(a):A jego angielski koszmar, ja pierdole w polskich utworach był znacznie lepszy.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - programy - aplikacje internetowe - Sport - Kątnice Turbinowe - sportowe zakłady