Z tego co zauważyłem na tym filmiku to on by chyba nie umieszczał loga stacji itv4, więc wydaje mi się że to nie jest jego kompilacja. Widocznie koles wie jak dobrze rozpowszechnić filmik....
Nie wiem, najwidoczniej wziął kilka fragmentów z kompili tej itv4, dorzucił trochę bramek, dodał muzykę i wrzucił. Nie mnie to oceniać, bo się po prostu na tym nie znam. Wytłumaczyłem Ci, co wg mnie jest osiągnięciem. Tyle.
jak dla mnie kolega patrickILEŚTAM nie umie się pogodzić z krytyką. Tyle... Aha, może by zapodać temat: PLIKI KOMENTARZE, albo cuś ażeby w jednym topicu były dla przejrzystości tylko plyki
na forum dsw_MUszyna, na Redlogu Dominik MUSC PL Member http://naazymut.blox.pl << notatki z moich wędrówek
"(...) Every time I play that is in my head. What a privilege it is to play for Manchester United. When you pull on the shirt you are pulling on history, and I say thanks to God that I play for this club." Patrice Evra
1) Take That - Hold up a light 2) Take That - Rule The World 3) Jimmy Eat World - Pain
E: np
"(...) Every time I play that is in my head. What a privilege it is to play for Manchester United. When you pull on the shirt you are pulling on history, and I say thanks to God that I play for this club." Patrice Evra