M.T. napisał(a):Czasami na dużo wyższym poziomie stoi podziemie. W modzie jest rap typu że jestem biedny i z ulicy, jestem zajebisty i nienawiść do policji co wg mnie jest śmieszne xD

Janczar napisał(a):M.T. napisał(a):Czasami na dużo wyższym poziomie stoi podziemie. W modzie jest rap typu że jestem biedny i z ulicy, jestem zajebisty i nienawiść do policji co wg mnie jest śmieszne xD
Wiesz ja słucham polskiego rapu podejrzewam dużo więcej niż ty, więc moge ci zagwarantować, że stoji on na wysokim poziomie, z twojej wypowiedzi napewno zgodzę się z tym, że rap z podziemia w Polsce jest dużo lepszy, ale od tego komercyjnego rapu. Nie wiem w jakiej ty się poruszasz modzie, ale z tej mody co jest mi najlepiej znana to taki rap o jakim ty piszesz to jest chłam, a nie jakaś zajawka

Lucas napisał(a):Jakieś argumenty, że stoi na wysokim poziomie?

maju napisał(a):Czerwony, czarny czy biały
maju napisał(a):I jak to udowodnić?

maju napisał(a):Ludzi, jak Pih, Eldo czy Peja teraz można szukać ze świecą.
Jakoś nie bardzo się zgodzę z tym że w Polsce hh stoi na wysokim poziomie... Może dlatego że za bardzo go nie słucham(? xD)

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - wysyłka sms - Apartamenty Chorwacja - Bwin - projekty domów jednorodzinnych - agencja detektywistyczna