przez Olis on 08 Lut 2008, 10:58
Kocham rocka, "punk" - ale raczej nie jest to jego czysta postac, raczej punk-rock, rock alternatywny, oraz post hardcore. Nienawidzę popu i techno, ale prawie wszystkie piosenki z vivy zanucę ^__^ To dlatego, że ciągle u mnie leci viva, 4fun, mtv,VH1 i na zmianę. Popu nie lubię, bo denerwuje mnie to ciągłe powtarzanie, szablony. Lubię generalnie piosenki sprawiające wrażenie chaotyczności, darcie papy, emocjonalne, ale też lubię posłuchac ballad. Jeżeli chodzi o zespoły:
- My Chemical Romance, Linkin Park, Escape the Fate, BlessTheFall, From First To Last, Guns N' Roses, Queen, 30 seconds to Mars, AFI, HIM, Billy Talent, Nickelback, SOAD, Serj Tankian (solowa płyta świetna ), happysad, Sex Pistols, Muse, Apocaliptyca, Foo Fighters, RHCP, The Used, Skid Row, Aerosmith, Soasin, Kill Hannah, Bloodhound Gang, Coldplay, Green Day, Good Charlotte, Blink 182, Zabili mi żółwia, ostatnio Vavamuffin
I jeszcze parę.
Ostatnio edytowany przez
Olis 18 Sie 2008, 23:40, edytowano w sumie 3 razy
'It's gonna be legen - wait for it - and I hope you're not lactose intolerant because the second half of that word is - DAIRY!'