Koncerty

Porozmawiajmy o muzyce!

Re: Koncerty

Postprzez paolo on 08 Lip 2008, 13:50

Tomassen napisał(a):a teraz odjazd - Oddział Zamknięty!

Koleżanka ma z nimi zdjęcia na naszej-klasie (z każdym osobno), spoko ludzie podobno. Chyba nawet na browca się z nimi umówiła.
Który ze mną w konkury na mój słowotok?
Awatar użytkownika
paolo
Weteran
Weteran

Dołączenie: 25 Sty 2008, 16:40
Miejscowość: Strzegom
Postawił: 55 piw
Otrzymał: 94 piw za 52 wypowiedzi

Postprzez Tomassen on 08 Lip 2008, 18:30

paolo napisał(a):spoko ludzie podobno

Są zajebiści :] Nie uważają się za nie wiadomo kogo, tylko normalni :]
COMA, Carrion, Candlebox, Creed, Pink Floyd, Dream Theater, Slash, Muse, Dire Straits.
Ostatnio: Wojtek Pilichowski, Piotr Rogucki, Me Myself and I, David Garrett, OSTR, Hugh Laurie

http://www.lastfm.pl/user/Tomassen
Awatar użytkownika
Tomassen
Weteran
Weteran

Dołączenie: 25 Sty 2008, 12:06
Miejscowość: Kańczuga/Rzeszów
Postawił: 98 piw
Otrzymał: 30 piw za 19 wypowiedzi

Postprzez Foster on 25 Sie 2008, 11:06

Wczoraj byłem na koncercie LADY PANK ;) Oczywiście jak zawsze się spóźnili (tym razem chyba z 30 min,tłumaczyli że jechali aż znad morza i że jakiś wypadek był po drodze...) ale co tam opłacało się czekać te 30 min. Półtorej godziny grania, praktycznie wszystkie najlepsze kawałki były zagrane. Zajebisty koncert, marzyłem o tym od dziecka i się udało. Usłyszeć te zajebiste solówki w wykonaniu Janka Borysewicza no po prostu coś pięknego :D
Półtorej godziny śpiewania, dziś ledwie gadam, ale warto było ;)

Jeszcze w sobotę byłem na koncercie Pawła Kukiza i zespołu Piersi. Również świetny koncert, na prawdę zajebisty weekend :)
<ONE CLUB> <MANCHESTER UNITED> <ONE LOVE>
Mój blog:
http://pilkarskiswiatpatryka.blogspot.com/
Awatar użytkownika
Foster
Nietykalny
Nietykalny

Dołączenie: 24 Cze 2008, 10:52
Miejscowość: Racibórz
Postawił: 286 piw
Otrzymał: 205 piw za 150 wypowiedzi

Postprzez maju on 25 Sie 2008, 14:30

Jeszcze nigdy nie widziałem 16-latka o takim guście ;) Tak, jak ty jesteś zadowolony po tych koncertach, ja byłbym, gdybym na żywo zobaczył Alexa C, Armina van Buurena i DJa Tiesto :D Lub trochę inne klimaty i koncerty Eldo, Grammatika i przede wszystkim Paktofoniki. Probably nie znasz. Jeśli chcesz coś więcej wiedzieć napisz na PW, a prześlę ci kilka linków do ich piosenek lub po prostu poszukaj na Wrzucie, YT lub ściągnij kilka ich piosenek ;)
Awatar użytkownika
maju
Weteran
Weteran

Dołączenie: 21 Maj 2008, 17:30
Miejscowość: Kozienice
Postawił: 0 piw
Otrzymał: 0 piwo za 0 postach

Postprzez Foster on 25 Sie 2008, 14:37

Moje zadowolenie z pewnością było by większe po koncercie: Metallica lub Iron Maiden ;)

maju napisał(a):Probably nie znasz. Jeśli chcesz coś więcej wiedzieć napisz na PW, a prześlę ci kilka linków do ich piosenek lub po prostu poszukaj na Wrzucie, YT lub ściągnij kilka ich piosenek ;)

A czy ktoś Cię o coś tu prosił? :P
<ONE CLUB> <MANCHESTER UNITED> <ONE LOVE>
Mój blog:
http://pilkarskiswiatpatryka.blogspot.com/
Awatar użytkownika
Foster
Nietykalny
Nietykalny

Dołączenie: 24 Cze 2008, 10:52
Miejscowość: Racibórz
Postawił: 286 piw
Otrzymał: 205 piw za 150 wypowiedzi

Postprzez Tomassen on 25 Sie 2008, 16:07

maju napisał(a):Jeszcze nigdy nie widziałem 16-latka o takim guście ;)

To gówno widziałeś w życiu :P
COMA, Carrion, Candlebox, Creed, Pink Floyd, Dream Theater, Slash, Muse, Dire Straits.
Ostatnio: Wojtek Pilichowski, Piotr Rogucki, Me Myself and I, David Garrett, OSTR, Hugh Laurie

Awatar użytkownika
Tomassen
Weteran
Weteran

Postprzez maju on 25 Sie 2008, 16:46

Atrakcji na siłę nie szukam, "to one spotykają mnie i ciągle wydają się być coraz większe" :P I w sumie do tej pory nie widziałem 16-latka o takim, guście xD Co najwyżej spotkałem na forum ;]

Nie chciałem, żeby wyszedł OT, więc koniec tego ;]
tyle ćpunów w całym mieście, nie widziałeś tego jeszcze, popatrz, o popatrz! szerokimi ulicami zapierdalają z blantami, popatrz, o popatrz!... mmmm... bit, co to mu zapodaje bitem, patrzę mu na postacie wbite w ziemię, o w ziemię!
Awatar użytkownika
maju
Weteran
Weteran

Dołączenie: 21 Maj 2008, 17:30
Miejscowość: Kozienice

Postprzez Tomassen on 13 Wrz 2008, 23:32

24.10 Pod Palmą w Rzeszowie zagra happysad w ramach tegorocznej trasy koncertowej Długa Droga Tour. I to jest koncert, który na dzień dzisiejszy mnie najbardziej interesuje :] Poza tym dzisiaj zagrał Kazik & Buldog, a dzień przed Quką i Latawcem zagra Kult :P

Edit: No i jeszcze 10.10 Acid Drinkers i 18.10 Cool Kids of Death ;)

Awatar użytkownika
Tomassen
Weteran
Weteran

Postprzez Minh on 24 Wrz 2008, 21:32

Simple Plan w Warszawie 10.11, wybiera się ktoś z forumowiczów? ;>
Awatar użytkownika
Minh
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączenie: 25 Sty 2008, 22:47
Miejscowość: Warszawa
Postawił: 80 piw
Otrzymał: 59 piw za 41 wypowiedzi

Postprzez Anirin on 24 Wrz 2008, 21:53

Niestety 19.11 gra Franz Ferdinand i to na nich przeznaczę tę stówkę. ;) Ale jakbym srał kasą, to na pewno bym się i na Simple Plan wybrał. Jak już przy temacie jesteśmy, to ktoś wybiera się na Franza Ferdinanda lub na Kult 10.10? :)
"Everybody should believe in something - I believe I'll have another drink"
Awatar użytkownika
Anirin
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączenie: 24 Sty 2008, 16:29
Postawił: 7 piw
Otrzymał: 1 piwo za 1 postach

Postprzez Minh on 24 Wrz 2008, 23:20

Ja na FF pewnie też pójdę ^^ Jak szalejemy to szalejemy. :D
Awatar użytkownika
Minh
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączenie: 25 Sty 2008, 22:47
Miejscowość: Warszawa
Postawił: 80 piw
Otrzymał: 59 piw za 41 wypowiedzi

Postprzez Tomassen on 24 Paź 2008, 23:52

Tomassen napisał(a):24.10 Pod Palmą w Rzeszowie zagra happysad w ramach tegorocznej trasy koncertowej Długa Droga Tour.

No i już po. Co powiem - za krótko. Nie zagrali takich klasyków jak Manewry Szczęścia, Partyzant K, Oskar Hell, Ojczyzna, Nic tu po nas, Odpocznijmy, Z pamiętnika młodej zielarki, no i szkoda że Damy Rade tylko raz :( Ogólnie straszna wieś pod sceną, jacyś idioci nie umieli się bawić i przepychali tłum i pchali na barierki. Skończyłem na tym, jak wypierdolili na ziemie całą ludność między barierkami a pierwszym filarem. No żenada. Opuściłem podscenie, przenosząc się w bardziej ustronne miejsce ^^

No i tym razem udało mi się zdobyć autografy na wszystkich czterech plakatach i dwóch biletach xD ^^

Następny przystanek: obowiązkowo Coma, 12.11, bileciki po 30/35 zł :] Promują nowy krążek, Hipertrofia. Trzeba iść i tyle, bez dyskusji.

I zastanawiam się jeszcze nad Habakukiem. 7.11, 23/28 zł, trasa z okazji 18. urodzin zespołu...

Awatar użytkownika
Tomassen
Weteran
Weteran

Postprzez Tomassen on 30 Paź 2008, 17:15

No to listopad będzie bity pod względem koncertów. Najgorsze jest, że sie nie rozdwoje :( 22.11 - Paprika Korps w Rzeszowie Pod Palmą! I w Sokołowie Młp. Koniec Świata i Zabili Mi Żółwia... :( Nie wiem, co wybrać, chyba bardziej PK, ale dzień wcześniej mam wywiadówkę, także mogą być dudy z obu... :/

Awatar użytkownika
Tomassen
Weteran
Weteran

Postprzez mlody_unw on 30 Paź 2008, 18:17

Oj będzie będzie. 28.11 -koncert Ostrego w Łodzi : D

Wybiera się ktoś ;> ?
Step by step, heart to heart, left right left ...
W United widzę miłość, a nie liczby, czaisz ?
Zawsze 100%
Awatar użytkownika
mlody_unw
Nałogowiec
Nałogowiec

Dołączenie: 26 Lut 2008, 13:26
Miejscowość: Uniejów

Postprzez branka on 17 Gru 2008, 01:59

W marcu we Wrocławiu zagrają The Dubliners. Jeśli ktoś jest fanem folku Irlandzkiego to polecam koncert gigantów:) Bilety w cenach 60-150zł.

A wiecie na czym ja kiedyś byłam? Na koncercie Carrerasa(tego z 3 tenorów:D) i był to chyba najlepszy koncert na jakim byłam, a trafiłam na niego przypadkiem.
Choć emocjonalnie najbardziej przęywałam koncert Oasis, na których kiedyś miałam straszna manię(dalej ich lubię), choć jak śpiewają Who the fuck are Man United to ich nienawidzę :lol:
'I live my life for the stars that shine, people say it's just a waste of time
When they said I should feed my head, that to me was just a day in bed'
branka
Weteran
Weteran

Dołączenie: 26 Sty 2008, 10:43
Postawił: 46 piw
Otrzymał: 30 piw za 23 wypowiedzi

PoprzedniaNastępna

Powróć do Muzyka