Stefan1555 napisał(a):Z jedzenia to lubię frytki, pizzę, schabowy, mielony, kurczak pieczony, to chyba tyle.
Z picia to colę, pepsi, sprite, powerade, tiger

Stefan1555 napisał(a):Z jedzenia to lubię frytki, pizzę, schabowy, mielony, kurczak pieczony, to chyba tyle.
Z picia to colę, pepsi, sprite, powerade, tiger
Stefan1555 napisał(a):A Ty od fajków i wódy to niby będziesz zdrowy ?

paolo napisał(a):Coś dużo zup lubisz.
mateksa napisał(a):Zdrowej wątroby to ty za pare lat nie będziesz mieć. Ale nie moja sprawa.
mateksa napisał(a):Nie będę, ja o tym wiem. Kurwa jaki bulwers, mnie to tam wali czy ważysz 100 kilo czy 150, czy ci sie zatory w żyłach porobią czy nie i czy kopniesz w kalendarz na zawał. Tylko pisze, że się zdrowo nie odżywiasz, tyle.
paolo napisał(a):Stefan - chyba tak jak ja nie za dużo różnych rzeczy jesz... ile ja mam przez to cierpień...

mateksa napisał(a):Pomidorowa z makaronem, cała reszta ssie.

A piliście/pijecie Kubusia marchewkowego?
Ja w wieku 4-6 lat go zwróciłem i od tamtej pory nie przepadam

Kisia92 napisał(a):a lubicie typowo polskie jadełko jak bigosik, flaczki, smalec^^ etc?
Kisia92 napisał(a):a z tym zwracaniem, to miałam tak w przedszkolu z zupka owocową i krupnikiem;D
Kisia92 napisał(a):Mam chyba coś z głową, bo wystarczy że w rosole albo na ziemniakach zobaczę coś zielonego(koperek, pietruszka) to nie tknę.
Kisia92 napisał(a):lubię surowe warzywka

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - książki dla dzieci - Leczenie uzależnień - Turcja Last Minute - panele podłogowe wrocław - Wyniki na zywo