kilka moich:

koszal napisał(a):radzio, jaki masz sprzęt?

koszal napisał(a):Ja mam Canona 300D + Kit 18-55 + Canon 75-300 f/4-5.6 USM + Tamron 28-105 f/4-5.6 i czasami jak od taty pożyczę, to Canon 30d + Canon 17-85 f/4-5.6 IS USM + 430EX.
koszal napisał(a):Świetne są te twoje zdjęcia. Na tym zdjęciu z rycerzem sam robiłeś winiete, czy moze którys obiektyw ci tak winietuje? Jesli tak to który? Pzdr

radzio napisał(a):Dobrze wyczułem lustrzankę ;D. Twoje fotki też niczego sobie. No ale fajnie, że możesz zapożyczyć 430EX. Ja swoją drogą kilka razy pożyczałem od znajomego 550EX (już nie sprzedają:D, jeśli mnie pamięć nie myli) to ja kurde cuda mogłem robić
. Dlatego nie ma bata muszę zainwestować w dobrą lampę.
radzio napisał(a):To zdjęcie z rycerzem to taki motyw. Poszedłem sobie na Wawel i wiadomo, że aparacik na wierzchu był. Jak wracałem to zobaczyłem gościa więc założyłem sobie Sigmę (nie chciałem żeby mnie zauważył) i zrobiłem to zdjęcia z takiej "dziury" w murze (nie wiem jak to nazwać). Potem w domciu na Photoshopie + Lightroomie się pobawiłem i tę winietkę sobie lekką zrobiłem bo powiem Ci szczerze, że w niektórych ujęciach bardzo lubię taki "efekt"...

koszal napisał(a):W lampie dobre jest to, że masz czujnik na podczerwień i nawet najgorszy obiektyw dobrze złapie ostrość, nawet przy słabym świetle.
koszal napisał(a):Bardzo ładny efekt. O ile się nie myle, odjąłes tez troche nasycenia + drobna koloryzacja na beżowo (filtry nik Color?), dobry pomysł
koszal napisał(a):Mam pytanie jak sprawuje sie Canon 50mm 1.8? Chodzi mi przede wszystkim o szybkość i precyzje AF
Futbolowa napisał(a):Ja wczoraj zakupiłam Sony Alpha 100.

muszeq napisał(a):Ja tam się fotografią nie zajmuję. Ale mam w domu bodajże lustrzankę Nikon D50. Coś takiego chyba ;d Co mi możecie o niej powiedzieć? Dobre to czy jakiś badziew? ;d

Futbolowa napisał(a):radzio, zdjęcie rycerza faktycznie bardzo ładne i niebanalne. I modelkę masz bardzo ładną

// tak na przyszłość prosiłbym o wrzucanie miniaturek, które prowadzą do zdjęć w wyższej rozdzielczości - radzio

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - Mk Dent - US radom - Biżuteria artystyczna - prepaid calling card - programy