matys napisał(a):Wiecie co mnie najbardziej wkurwia, pacany, które nie wrzucają kierunku jak zjeżdżają z ronda

matys napisał(a):To samo na światłach, zapala się zielone, zanim ktoś się zorientuje, że już można jechać, to już mija 10 sekund, bo przecież muszą się porozglądać w koło, potem kolejne kilka sekund na wrzucenie biegu i spuszczenie hamulca i w końcu rozpoczynają szaleńczą jazdę 50 km/h lewym pasem.
matys napisał(a):Wiecie co mnie najbardziej wkurwia, pacany, które nie wrzucają kierunku jak zjeżdżają z ronda.

sebos_krk napisał(a):Robią testy tych zegarów odliczających czas do zielonego. Jest szansa, że w niektórych miastach pojawi się tego więcej. Powinny byc na każdym skrzyżowaniu, bo czasem przez takiego pacana ze trzy auta więcej by przejechały.
sebos_krk napisał(a):Ogólnie wiele osób nie wie jak używać kierunków na rondzie. Często przed wjazdem migają w lewo, w prawo.

matys napisał(a):Wiecie co mnie najbardziej wkurwia, pacany, które nie wrzucają kierunku jak zjeżdżają z ronda. Dzisiaj 5(!) gości skręcało i żaden chuj kierunkowskazu nie dał, za ten czas już bym na to rondo wjechał i dawno z niego zjechał. Kurde, że też się tacy nie wyzabijają o pierwsze lepsze drzewa

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Manchester United - Aparaty Panoramiczne - Kolagen naturalny - telewizory plazmowe samsung - Mapa Europy - Kurs Uwodzenia